!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 18 June 2015

SALAM RAMADAN

Assalammualaikum

Lama dah tak menjenguk blog ni huhuhu.. Busy memanjang sejak transfer balik kerja kat Kuching nak post entri pun takde kekuatan.. Nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan buat rakan-rakan blogger yang masih mengingati diri ku ini... Semalam dah mula solat sunat terawih, jadi harap kita semua Istiqamah melakukan ibadah sepanjang bulan Ramadan... Bagi yang nak kurangkan weight tu ambiklah peluang ni untuk menjaga pemakanan... Hahaha jangan makan ikut nafsu.. Pegi bazaar Ramadan tengok itu nak beli... tengok ini nak beli... last-last simpan peti sejuk... (akulah tu hehehe)...

Ihsan: Pakcik Google
Semoga ibadah puasa kita tahun ini diterima oleh Allah. Marilah kita meraih segala ganjaran di bulan Ramadhan yang datang hanya setahun sekali. 

2 comments:

  1. hulur2 le mana yg x habes tuh...

    ReplyDelete
  2. Busy sungguh ni. Selamat menjalankan ibadah puasa.

    ZH Blogger

    ReplyDelete