!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 7 September 2013

BERITA GEMBIRA LAGI

Assalammualaikum..

Lupa nak cerita pasal berita gembira yang aku terima minggu ni... Satu kes mahkamah aku dah settled..Sebenarnya 2 tahun lepas aku terlibat dalam satu kemalangan dan kes ni telah dibawa ke mahkamah.. Nanti aku akan story detail pasal kes tu... 2 tahun tunggu kes nak selesai Alhamdulillah minggu ni terima berita dari peguam yang kes ni dah selesai...okey tu nanti next story...

Ni lagi satu keluarga aku menerima kelahiran keluarga baru... Aku dah jadi pakcik hehehe pakcik Adhie...Adik pompuan aku dah melahirkan seorang baby boy pada 4 September, time tu aku tengah meeting kat Kuching ibu aku hantar sms... Ni gambar baby tu... namanya Rizqy Aryan..Mata sepet...sebab mungkin sebab ikut sebelah keluarga ibu aku yang ada darah cina ... Rizqy ni lahir dengan berat 3 kg...



34 comments:

  1. tahniah...
    comey anak buah nie..

    ReplyDelete
  2. Waa. Soo cuteee :D Congrats :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kes adhie dah selesai.. tak sabar nak dengar cerita adhie..
    tahniah, comelnya baby.. semoga jadi anak yang soleh ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah nanti adhie story...sebab kes tu adhie sampai trauma seminggu dan tak berani nak drive jauh-jauh

      Delete
  4. Alhmdullilh..tahniah ye ..=D..comelll sgt5..=D

    ReplyDelete
  5. anak sedara ye, ...? alahai comelnya, suka cium baby baru lahir... ni yang mama teringin ni..
    tahniah adhie, sangat comel, dan cute....

    ReplyDelete
  6. aah mama...org putih kata "child fruits" hehehe aka anak buah

    ReplyDelete
  7. alhmdlh..yeeeeeeeeayyy.kita pon dpt tittle mok cik la gini

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. terima kasih kathy,,,,tembam kan baby ni huhuhu...

      Delete
  9. Bertambah lagi umat muhammad...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. tomelnya...raya tahun depan bro perlu spent duit raya la..hiihi

    ReplyDelete
  11. hehehe takpe-takpe start mula kumpul dari sekarang

    ReplyDelete
  12. alala.....cik akak maok mintak lah...hihi...
    kejawak kali jak eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Cik Akak mun anak pusak bolehlah berik tok anak orang hehehe

      Delete
  13. Assalammualaikum Adhie wah dah jadi pakcik lagi sekali erkk? heheheh bila nak jadi ayah pulak kekekekeke leh is jadi uncle pulak lepas nie.

    Hishop satu

    Jejak IskandarX 3.0 iskandarx.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam Is...hehehe jadi pakcik...nak jadi ayah kena carik mak dulu huhuhu

      Delete
  14. Tahniah dapat 'child fruit' :), comel, chinese look. Berat juga tu 3kg. Rizqi 2013 :).

    ReplyDelete
  15. tahniah =) comel anak buah..nm pn comel..somga sihat2 selalu la..nnti nk bca psal kes tu..lama juga ye..sy pn ada kes mhkamah juga melibatkan xcident..

    ReplyDelete
  16. Tahniah! Comelnya. Pakcik dia bila lagi.

    ReplyDelete