!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 14 September 2013

Segmen 1st Mama

KLIK BANNER NAK JOIN

Assalammualaikum..

Selamat menunaikan ibadah Subuh... Awal jugak aku dah bukak blog ni, ni pun habis Subuh tadi terus packing-packing barang...Nak balik ke Sibu dah... Barang aku bukannya banyak pun, beg dokumen dan fail saja 2 beg troli...Selama aku kat Kuching minggu ni jer dah beli 2 pasang pakaian kerja, sebab tak expect stay kat Kuching seminggu.. Dua beg troli dah ngam-ngam untuk fail dan dokumen...Pakaian satu bag hand carry..Nasib baik naik MAS flight cover sikit extra baggage...

STOP pasal aku hehehe... Jom pakat ramai-ramai support mama ni... Syaratnya pun mudah tarikh tutup 30 Sept 2013... Kira 1st Segmen dari Mama, kalau bertuah merasa gak dapat hadiah dari segmen Mama ni...Terus klik kat banner Mama atas untuk joined...SELAMAT BERSEGMEN..SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...SELAMAT BEREHAT...DAN SELAMAT SEMUALAH huhuhuhu....


18 comments:

  1. hai,selamat bersegmen..gud luck ! :)
    saya jemput awk join GA ni ya http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    mesti join tau sebab banyak hadiah ohsem.. n bole support blogger jugak.. ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck pakcik oii...hihi...
    cik akak pon dah join juga....:)

    ReplyDelete
  3. good luck adhie.. insya-Allah nak join juga nanti.. :D

    ReplyDelete
  4. hai hai hai adhie... sori lambat terjah.... mama pening lalat sikit pagi tadi...
    terima kasih ye sudi join... hihi

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Saya pun sertainya.

    ReplyDelete
  6. http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. #278

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. Singgah bw dari segmen mana.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini dh sblm nie..
    Jemputlah singgah blog i pulak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen... jemput ke blog deno :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.htmlselamat bersegmen..:) - See more at: http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html#sthash.CgNSegKl.dpuf

    ReplyDelete
  13. singgah n follow sini...jempot singgah n follow kembali....(^______^)
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete