!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 18 September 2013

BEREHAT SAMBIL BERKURSUS

Asslammualaikum...

Baru jer check-in kat Damai Beach Resort, Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi bilik chalet yang cantik di tepi Laut China Selatan...chewwahh... Hari ni kursus belum start lagi jadi bolehlah jalan-jalan menikmati keindahan panorama di kaki Gunung Santubong ni...sekali-sekala ditempatkan kursus kat tempat macam ni hilang jugak stress kejap hehehe... Sekejap jer minggu depan mengadap kerja yang melonggok lagi hehehe...Pejam mata dulu tak nak ingat pasal kerja...kasi rileks minda... Room mate pun tak sampai lagi bolehlah aku bergoleng-goleng dan conquer dulu bilik ni hehehe





27 comments:

  1. Hehe..syoknya adhie golek2...lawabilik hotel tu.lukisan kt dingding tu pun lawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik...suka dengan lukisan dinding tu jugak...kalau boleh nak deco bilik tido mcm ni juga hhuhu

      Delete
  2. cantik decoration nya :) sambil menyelam apa salahnya minum sikit kan bro..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik dan menarik...kalau boleh nak duduk dalam bilik ni jer tak nak keluar heheheh

      Delete
  3. bilik lawa ptt laa best..untungnyee..bercuti malaysia skali la..pasni ngadap kje banyak2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang memang takleh nak imagine dengan longgokkan kerja yang akan dilalui minggu depan hahha

      Delete
  4. fulamak, terbaik lah.. cantik betul.. sesuai untuk haneymoon nih.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tu lah pasal rasa tak nak keluar dr bilik je nih uuhuhu

      Delete
  5. wah untung tek...
    serius terbaik kali jak view ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nang kacak view sitok Cik Akak..ngadap laut huhuhu

      Delete
  6. kacak bilit ya eh
    besar jak
    selamat begoleng sia sitok
    bez na juak..slalu kali jak kursus
    isik tabong sitok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sik juak selalu kursus kekadang jak balit kelak kerja menimbun

      Delete
    2. Hehehe sik juak selalu kursus kekadang jak balit kelak kerja menimbun

      Delete
  7. Cantiknya, kalau dapat berkursus dan dapat tempat macam ni memang seronoklah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau selalu dapat kursus bilik mcm ni memang awesome

      Delete
  8. nampak selesa jer bilik tu...pemandangan dah tentu lebih cantikkan...selamat berkursus..

    ReplyDelete
  9. semak link :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/pencarian-bloglist-tamat-senarai.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, salam perkenalan..Memang nampak menarik juga tempat ni. Dekat mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...yang ni di Damai Beach Resort terletak kat kaki gunung santubong Kuching sarawak...salam perkenalan juga

      Delete
  11. woww...memang cntik deco =) nmpak tenang je..memang syok la..nk berkursus pn smgat je cmni he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...cosy dan menenangkan bilik dia...kat sini ada beberapa buah bilik yang cantik seperti Malay Suites dan Baruk Suites terletak kat atas bukit

      Delete
  12. bestnya bersakursus sambil bersantai.. :D

    ReplyDelete
  13. wah nampak selesa lah bilik nie kan? hmmmm

    milkadeal windows shopping.

    iskandarx.com

    ReplyDelete