!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 8 September 2013

ULANG ALIK SIBU MUKAH

Assalammualaikum

Pagi ni turun ke Mukah naik bas cos nak ambik kereta lagipun esok berangkat ke Kuching flight awal pagi... Jadi petang kena balik semula ke Sibu... Letih gak ulang-alik macam ni.. Bukan apa nak ambik kereta kat Mukah sebab flight direct Kuching-Mukah semua full jadi kena transit Sibu...So sampai Sibu nanti dapat drive balik ke Mukah pakai kereta...

Okeylah layan novel omputeh ni dulu The Da Vinci Code huhu

SELAMAT HUJUNG MINGGU



posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. wah pakcik...bz nak juga....kalah pm dibuat nya tek..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aminnn...masin mulut ktk Cik Akak jadi PM.... Pengawas Makanan huhuhu

      Delete
    2. Hahaha aminnn...masin mulut ktk Cik Akak jadi PM.... Pengawas Makanan huhuhu

      Delete
  2. bz yer adhie.. takpe.. all the best to u... hihi

    ReplyDelete
  3. bz eh..mok nait belon sama eh
    lamak x nait belon

    ReplyDelete
  4. Wah rajin membaca nie, bagus tapi novel tu is baca pening sikit lah hehehehe.

    Save22 lagik.

    Jejak IskandarX 3.0 iskandarx.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. SalamX, hehehe is BW sambil isi2 tabung $$RM Save22 X 3, kat sini @};- %%- >:)

      Delete
  5. sgt buzy ye ..nak buat macm mana dah kje..=D

    ReplyDelete
  6. mcm mnarik buku tu..
    next time bawa tab tgk movie plak :)

    ReplyDelete
  7. perasan juga yg bro adhie ni selalu je krja ulang alik =) pnat 2 kalau xde stamina yg kuat..novel 2 xsma ke dgn yg difilemkan?? menarik..

    ReplyDelete
  8. wah rajin baca novel2 nie hehe
    kucinghitam singah follow yer
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  9. Kesian ktk. Mesti penat.

    P/s Isi tabung ktk.

    ReplyDelete