!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 4 July 2013

KRUP KRAP KUIH SEPIT KG JUDAN



Assalammualaikum...

Rasa malam ni nak layan DVD plak..DVD Bro, Nampak Motor Gua? Best ker tak best aku layan dulu sambil makan kuih sepit Kampung Judan ni. Pernah dengar Kampung Judan...Haaa Kampung Judan Hilir ni popular dengan kuih sepitnya, kalau bahasa omputihnya kita panggil Love Letters...Tak tau plak kenapa dipanggil Love Letters...apa kata korang tanya pakcik GOOGLE yang serba tahu tu.. Kalau korang pergi ke Mukah kalau tak bawa balik kuih sepit Kampung Judan sebagai buah tangan memang tak sah... Kampung Judan ni lebih kurang 3 km jer dari bandar Mukah menuju ke Oya.. Krap krup krap krup dah mulut aku mengunyah kuih sepit ni... Apa-apa aku layan dulu DVD ni...jumpa next entri....


11 comments:

  1. Wah, bagus juga. Nampak macam sedapnya. Nak juga boleh, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap ni handmade Kampung Judan femes kuih sepit

      Delete
  2. tapau embak balik sibu juak..hihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. datanglah ke Mukah kalau nak tau sedap atau tidak hehehe

      Delete
  4. pos sini boleh? hihi.. serius nampak sedap la.. boleh buat kuih raya juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz Aiza memang sedap..kalau kat Mukah Kampung Judan paling femes Kuih Sepitnya....

      Delete
  5. Replies
    1. Salam Cik Puan...kmk orang Sibu kerja di Mukah :)

      Delete
    2. Oww...kmk ingat lah ktk org Judan tek..hihi... :)

      Delete