!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 11 July 2013

SELAMAT BERSAHUR



Assalammualaikum,

Alhamdulillah akhirnya aku dapat bersahur pagi ni... Huhuhu tu pun pasal ada wake up call, kalau tak terlajak lagi... Kuching hari ni imsak 5.07 am... Perut aku pun tak dapat sangat nak isi, yelah pagi banyak mana pun dapat nak diisi cukuplah mi goreng dengan beberapa ketul ayam masak kicap antara pilihan buffet bersahur di hotel yang aku stay...Lepas ni Subuh bolehlah sambung tidur balik sebab meeting 8.30 am sempatlah nak pejam mata untuk 2 jam lagi... SELAMAT BERSAHUR

8 comments:

  1. hihi...sempat bersahur pagi tok...hihi....permulaan yang bagus...cik akak pun...awal dari semalam..hahaha

    ReplyDelete
  2. XD Alhamdulillah ada juga makanan untuk sahur..hehheh.. slmt bersahur..xD

    ReplyDelete
  3. Selamat bersahur. Saya sempat juga bersahur. Walaupun makan tak banyak mana pun. Ambil keberkatan.

    ReplyDelete
  4. Anda bersahur, kami masih lena...Kami bersahur, anda dah puasa... Anda berbuka, kami masih puasa...

    Hanya satu ketika saja kami akan mendahului masa dari anda...Pabila mentari terbit dari Ufuk Barat...hu3

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, wow Adhie imsak awal erkk kat sana, best nie, tapi tu lah nak bangun awal kekadang is pun liat gak dah bagun karang kadang2 tak bergerak lagi mamai. Selamat bersahur dan selamat berpuasa ya Adhie?


    p/s:hishop satu nak window shopping jap.

    ReplyDelete
  6. makan mi? deno sahur nasi putih dan daging goreng tadi^^

    ReplyDelete
  7. Wah, sahur kat hotel. Sik perlu masak.. Hihi..

    ReplyDelete
  8. special juga menu adhie bersahur ya..

    ReplyDelete