!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 8 July 2013

GA Kad Raya 2013 by EJulz

<KLIK BANNER UNTUK JOINED>


Assalammualaikum...

Dah lama rasanya tak menerima kad raya.. sejak zaman wujudnya handphone sms jadi pengganti kad raya, lepas tu muncul pulak era Tagged, Friendster dan Facebook semua ucapan kita terima melalui internet.. Tradisi mengirim kad raya macam dah semakin kurang... Jadi nak joined segmen sebab nak dapat kad raya punya pasallah hehehe... Sesiapa yang nak kad raya tu apa kata joined segmen ni...

SALAM RAMADAN AL-MUBARAK

12 comments:

  1. HIHI. join jugak ;)))

    btw, fya akan melancarkan GA ramadhan nntti. jgn ktinggalan tau. start 1 ramadhan. ni ade preview ;)

    http://www.fyapelangi.com/2013/07/ga-topup-ramadhan-top-referral-and.html

    ReplyDelete
  2. smga bjya dpt kad raya tuu..hehehexD

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya
    zara masuk segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  4. Gud luck adhie..nk join jgk..:)

    ReplyDelete
  5. Asslammualikum, is ucapkan selamat menjalnai ibadah berpuasa di Bulan Ramadhan ini.

    p/s: Save22 untuk Adhie

    ReplyDelete
  6. gud luck..btw slamt berpuasa ya...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana sudi join dan menjadi salah seorang 20 penyertaan terawal.. sila emelkan maklumat berikut di asrul_harfan@hotmail.com

    Nama :
    Alamat :
    No tel :
    No penyertaan dan link. rujuk sini--> http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-ga-kad-raya-2013-by.html

    *Pastikan tajuk emel : GA Kad Raya 2013 by Ejulz (20)

    ReplyDelete
  8. datang lawat sini .. jom lawat saya http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/ga-kad-raya-2013-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  9. datang lawat sini .. jom lawat saya http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/ga-kad-raya-2013-by-ejulz.html

    ReplyDelete