!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 9 July 2013

GIVEAWAY 10K FOLLOWERS MIALIANA.COM

Assalammualaikum...

Dah terawih ker tu hehehe... Meh sini pakat-pakat joined segmen yang menarik ni
hadiah-hadiah pun gempak ni mana tau untung nasib...

GOOD LUCK


Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add  Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
❤ Kerinchi MyKeledek | Fanpage
❤ Alycia | Fanpage
❤ Aida Hanafiah
❤ Amir Rofie | Google+
❤ Chekgu Skolah | Fanpage
❤ Anastasyea | Google+
❤ Sha Dhira | Fanpage
❤ Rafina Mimi | Fanpage
❤ Paly | Fanpage
❤ Dayang Deno | Fanpage
❤ Cikgu Kaca Mata | Fanpage
❤ Ieta | Fanpage
❤ Deq'Nyss | Google+
❤ Keyme Keymo | Google+
❤ Nur Dzafirah | Fanpage

Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150
❤ 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100
❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
❤ 1 x Wang Tunai RM 50
❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
❤ 3 x Doodle bernilai RM 10
❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
❤ 9 x Topup bernilai RM 10
❤ 4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

 jom support Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...

18 comments:

  1. Good luck kitak...:)
    lepas tok mun menag nak mintak hadiah..hahaha

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya..byk hadiah tu, semoga sangkutlah satu buat anda :)

    ReplyDelete
  3. Cik Akak hehehe ney tauk berkat doa geng bloggers ...mun sikpat ya kira nasib jak lah

    ReplyDelete
  4. Bin Muhammad.. sekadar mencuba nasib

    ReplyDelete
  5. woww..gempak hadiah 2 =) ape pn..smoga berjaya la..

    ReplyDelete
  6. hai sy dari segmen sama. sy dah follow sini. Jemput singgah n follow blog sy^^ http://www.kisahemasputih.com/

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya ya. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya Allah yang tahu.

    ReplyDelete
  8. salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Bertanam pandan tanamnya rendah,
    Pegaga dan kobis di kolam cermin;
    Salam Ramadhan salam terindah,
    Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    Dah follow naa :)

    ReplyDelete
  10. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

    semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  11. datang singgah dari GA yang sama...

    http://www.bubblynotes.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    done follow! all the best ya... *_^

    ReplyDelete
  12. tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2013/07/pemenang-giveaway-10k-followers.html

    ReplyDelete
  13. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sm http://www.ieta-myblog.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html Tahniah ats kemenangan

    ReplyDelete