!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 23 July 2013

Transit Di Sibu

Assalammualaikum...

Baru jejak kat sibu.. Hari ni nak buka puasa dengan family... Esok pagi baru balik Mukah.. Bolehlah jalan-jalan kat bazaar Ramadan sibu hari ni... Mesyuarat lembaga pengarah pun dah selesai jadi dapat relax dari stress untuk sementara...

Tengok airport sibu ni... Dah banyak perubahan sikit dari dulu... masih dalam penambahbaikkan dan lebih selesa.. Transit kat sibu dulu semalam.. Petang nanti boleh boleh "terkayo kayo" bazaar ramadan sibu mana tau terserempak Cik Akak kat Sibu hehehehe...  

p/s : terkayo-kayo dalam bahasa sarawak mrayau-rayau

posted from Bloggeroid

19 comments:

  1. oh ingatkan terkayo-kayo tu...kaya... ok now dah tau...

    ReplyDelete
  2. Last g airport sibu last 2 months..nang nampak kemajuan dah kinek n then boleh gik kmkorg berpecah.lelah gik becarik sama dirik mpun...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok baruk phase 1 dengarnya...lom gk phase 2

      Delete
    2. Yakah...wah...bez juak...tapi kmk rasa airport Mukah need to upgrade..hihi

      Delete
    3. Airport mukah memang perlu polah baru ya...

      Delete
  3. selamat berbuka puasa bersama family.. aiza tak pernah sampai sarawak lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mizz Aiza...selamat berbuka juga

      Delete
  4. jom kite pi berkayo-kayo...haha...bestnya dpt pi sibu,,

    ReplyDelete
  5. Selamat berbuka. Mesti ada yang hendak dicari di bazar tu kan? Tapi, ingat jangan membazir ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TI selamat berbuka...terima kasih atas peringatan... (^_^)

      Delete
  6. daerah lain kat serawak bunda belum pernah sampai lagi , kecuali kuching..

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi tempat menarik di Srawak Bunda...

      Delete
  7. baru faham bahasa Sarawak....next boleh belajar lagi....hehe

    ReplyDelete
  8. selamat berbuka bersama family..nti klu jmpk cik akak..jgn lupa ambil tandatangan heee..gurau je..=D

    ReplyDelete