!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 13 July 2013

NGOMEL PAGI BLA BLA BLA BLA



Assalammualaikum

Mohon maaf kalau aku beberapa hari ni tak sempat nak reply komen korang dan blogwalking... Baru ada kesempatan nak reply komen korang semua pagi ni... 1st day puasa aku dah kena bertolak ke Kuching untuk menghadiri mesyuarat, so sebelah malam sempatlah juga update entry dan sempat terjah mana-mana blog, dua hari di Kuching menyibukkan diri, balik dari Kuching return ke Mukah, lepas tu aku berangkat ke Sibu pulak dari Mukah menaiki bas nak catch flight dari airport Sibu... Kalau ikutkan memang planning aku nak ke KL nyaris-nyaris tergendala yelah meeting tak menentu masa...tak attend meeting nanti boss pulak bising-bising...Nasib baik meeting diawalkan sebelum aku pergi ke KL..memang selalu tiket penerbangan aku hangus macam tu jer....Susah nak plan kalau nak travel...

Biasanya aku beli tiket time Air Asia buat promosi harga murah...last year beli tahun ni baru dapat pergi...Next year pun dah ada beberapa tempat nak travel seperti Kelantan, Terengganu dan Penang (3 tempat ni aku tak pegi lagi di semenanjung) terima kasih Air Asia bagi tiket murah...Kalau tak, tak merasa nak melancong hehehe...Insya Allah bulan September akan ke Sabah lagi.... Mohon maaf kalau aku lambat reply komen korang semua...kalau sempat aku balas aku balas yer... Apa kata orang Sarawak... Jangan Jerak cuba tanya kawan blogger Sarawak Cik Akak  apa tu maksud Jangan Jerak dalam bahasa Sarawak... 

10 comments:

  1. waalaikummussalam adhie.. selamat berhujung minggu.. busynya adhie.. aiza pula internet problem, seksa nak blogwalking, ni baru ok sikit..

    ReplyDelete
  2. kekadang kerja tak menentu...bila time nak busy memang takder warning dah...jammed terus dengan kerja...ni pun nasib baik ada wi fi kat hotel dapatlah menjengah blog kalau...nak online guna phone payah sikit (^_^)

    ReplyDelete
  3. Sebagai blogger yg mempunyai kerjaya tetap, memang tidak dapat lari dari masalah ini...tak perlu risau, kami semua memahami. Utamakan apa yang patut di utamakan.

    p/s: macm best jer kerja...selalu travel :)

    ReplyDelete
  4. tak pe2 yg penting..buat yg utama dulukan..yg lain2 tu slow2 bt..=)

    ReplyDelete
  5. hahaha....jerak gilak lah tek..hihi...biasa lah ya...sini-sini pun ada bz...santai blogging adhie...hihi...selamat bersantai kat KL..hihi.,...

    emmm...bila lah lagi cik akak nak gi sinun...hahaha

    ReplyDelete
  6. Sibuknya. Jangan lupa jaga kesihatan juga.

    ReplyDelete
  7. Aiseyman.. Mok ikut juak!! :p

    ReplyDelete
  8. Waalaikumussalam Adhie, dan assalamualaikum, biasalah rutin seorang yang taat pada suruhan Tuhannya serta kepada Majikannya sememangnya begitu, tapi janagn gundah gulana Adhie, mesti naik pangkat lepas nie confirm punya, soal bw dan balas komen bila ada masa terlapang balas kalau sibuk hold dulu kawan2 semua faham sahabat2 kita bekerja.

    ReplyDelete
  9. Air asia, memang baik hati. selalu buat promosi tiket murah. hew hew. lagi lagi untuk luar negara. best best. selamat bekerja :)

    ReplyDelete