!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 19 July 2013

LAUK BUJANG BERSAHUR



Assalammualaikum..

Dah masuk hari ke-10 puasa ni, sahur pun simple-simple jer... Yelah menu bujang nak memasak pun malas hehehe...Alhamdulillah ada jugaklah untuk isi perut untuk sahur pagi ni squiggles gardenia dengan Choco Dates Yusuf Taiyoob (sebut dengan nada berbisik yer hehehe). First gak makan Choco Date ni Time nilah teringat kat family di kampung, biasanya kalau bersahur dengan family banyak jer menu emak aku masak...Minggu ni tak balik lagi sebab kena stayback hujung minggu di Mukah buat kerja...Takpelah minggu ni jer tinggal nak menyudahkan pembentangan kat management di Kuching, Ahad kena turun Kuching lagi sebab pembentangan hari Isnin... Kalau bab bab presentation nilah yang buat aku tak keruan sikit, stress tu memang boleh buat naik ke kepala huhuhu...Takpe-takpe dugaan ramadan... ...Selamat bersahur korang semua...

9 comments:

  1. Kita serupa bro.. sahur bujang.. keh3. By the way, semoga dipermudahkan segala urusan... :)

    ReplyDelete
  2. Saya pun kena tunggu penghujung Ramadan baru dapat bersahur dan berbuka bersama keluarga.

    Betul, setuju, kalau bab presentation ni boleh demam kalau tak bersedia awal-awal.

    ReplyDelete
  3. selamat bersahur..tak pe2..asal bersahurkn..=D..Selamt menjalankn tugas dan di permudahkn segalanya..=)

    ReplyDelete
  4. adat lah orang bujang, bersahur makan roti je. heee.
    good luck on your presentation :)

    ReplyDelete
  5. Nice tuan..lagi pun pepagi tak selera kot nak makan menda-menda berat.. :) selamat berpuasa

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. rezeki jugak tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. sahur bujang pun ok juga adhie.. yang penting makanan tu membekalkan tenaga untuk kita berpuasa..

    ReplyDelete
  8. hahaha..cik akak makan nasik ngan nugget je..hahaha...

    ReplyDelete
  9. Tp cam sedap je roti n cekelat tue.. hehe.. Gudluck..

    ReplyDelete