!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 15 July 2013

SANTAI MALAM

GAMBAR IHSAN GOOGLE

Assalammualaikum...

Alhamdulillah dah selamat kembali ke Sibu petang tadi, esok lepas bersahur dah kena balik Mukah pulak sebab esok dah mula kerja... Ambik cuti tak lama, minggu depan ada satu lagi mesyuarat penting di Kuching nak dihadiri... Jadi minggu ni nak kena finalized semua paper work, draft dah antar kat boss sebelum aku bercuti cuma tunggu komen dari dia jer lagi... Malam ni baru ada kesempatan blogwalking kejap... Tadi semak peserta GA yang aku publish hari tu jumlah peserta dah meningkat kepada 62 orang...Thank you for your support korang... Insya Allah akan buat GA ni mungkin lagi gempak kebabomm macam tu hehehe... Tinggal beberapa hari lagi tarikh tutup segmen tu... Semak nama peserta KLIK SINI... Good luck kepada semua peserta...

Puasa korang pulak macam mana...esok dah masuk hari ke-6 dah...Harap-harap kita semua mendapat berkah yang berlipat kali ganda semasa bulan Ramadan...Okeylah entri pendek jer malam ni... mata aku ni dah terkedip-kedip nak tidor... Ada masa nanti jumpa kat segmen yang seterusnya... Insya- Allah...

8 comments:

  1. bz betol kitak tek...hihi...kalah PM kenak kitak...:)

    ReplyDelete
  2. Alhmdullilh dah selamat..Banyak nya kerja..selamat menjalankn tugas..=D

    ReplyDelete
  3. Posa kamek, so far so good. Masih boleh bertahan gik. Belom terfikir nak pecah posa.

    p/s kamek tambah duit tabung kitak

    ReplyDelete
  4. puasa setakat ni alhamdulillah berjalan seperti biasa.. rehat la dulu..

    ReplyDelete
  5. in shaa Allah, ambe pun nk join jgak segmen 2 =) bz btol ye, puasa Alhamdulillah, smuanya dipermudhkn Allah..Selamat berpuasa dn bekerja..

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah , selamat pegi dan balik, puase alhamdulilah cukup :)

    ReplyDelete
  7. Syukur alhamdulillah, puasa masih cukup.

    ReplyDelete
  8. Selamat bertugas ya. Alhamdulillah, masih dikurniakan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete