!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 8 July 2013

JULING MATA AIR ASIA PROMO TAMBANG MURAH SERENDAH 5 SEN

2,000,000 seats on sale! All from 5¢!
KLIK BANNER ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Assalammualaikum

Mari sini adik-adik, abang-abang, kakak-kakak...
Siapa yang ada plan nak bercuti tu cuba tengok promosi Air Asia ni.. Antara destinasi penerbangan ialah

  • Bangkok
  • Krabi
  • Hatyai
  • Langkawi
  • Johor Bahru
  • Penang
  • Kuala Terengganu
  • Phnom Penh
  • Kuching
  • Singapore
Harga tambang adalah dari 5 sen (Tidak termasuk yuran dan caj cukai airport)...

Juling mata tengok promosi..Booking bermula 8 Julai hingga 14 Julai 2013... Tarikh penerbangan ialah 10 Feb - 5 August 2014... Bolehlah plan nak gi melancong next year... 




8 comments:

  1. Promosi mcm ni yg tak tahan tu..hee
    tpi tk de masa lgi nak p mkn angin..=D

    ReplyDelete
  2. Langkawi ada juga nie..terjah lok..:)

    ReplyDelete
  3. Jangan terpedaya dgn harga 5sen tu... Ada bayaran lain tersembunyi, tapi ianya masih terlalu murah lagi...:)
    Selamat terbang makan angin ye!

    ReplyDelete
  4. Saya belum pernah menaiki kapal terbang. Ya, betul juga kata Bin Muhammad, kita perlu berhati-hati takut ada cas lain yang belum diambilkira.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup biasanya caj minyak dan airport tax tu yg belum masuk.. Bukan nak menyokong Air Asia tapi saya pernah dapat tiket murah dari Sibu-KL pegi balik RM80 jer biasa ikut nasib gak kalau dpt tiket murah (^_^)

      Delete