!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 5 July 2013

1st Giveaway for Novelis by Arinaazman

Assalammualaikum... Meh sini JOIN Give AWAY yang menarik ni bagi support sikit kat adik Arina kita ni...mana tau ada rezeki dapatlah hadiah2 yang menarik ni... Adhie salah seorang sponsor untuk segmen ni (NOVEL CINTA DARI KAKI NOVEL UNTUK DIMENANGI)
GOOD LUCK

Jemput join & KLIK SINI
Kelebihan jika join :)

  Dapat hadiah yang lumayan
  Dapat berkenalan dengan bloggers lain
  Dapat menambahkan pengetahuan AM

Hadiah untuk pemenang (jika join) :

  1.   Novel cinta yang sweet  X 2 
  2.   Pin tudung reben X 2
  3.   Keychain Domo X 1
  4.   Review Blog X 2 (1month)
  5.   Fully Edit blog X 2
  6.   Bloglist X 5
  7.   T-Shirt Superman X 1
  8.   Topup RM 5 X 3
  9.   Felt Bookmark X 1
  10.   Felt Keychain name X 2
  11.   Doodle comel X 3
Hadiah menarik akan bertambah jika ramai yg join :)
So, good luck kepada yang join.
Yang tak join lagi ~ Jom join ramai-ramai !

8 comments:

  1. tq cuz join , nak menang novel eh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome..kalau dapat novel best jugak...sekadar suka2 jer koin GA nak tambahkan geng bloggers :)

      Delete
  2. btw kenal tak sponsor yg nak sponsor novel ?

    ReplyDelete
  3. GA dah tamat, esok akan diumumkan pemenang >> http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-4novelis-tamat.html

    ReplyDelete