!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 30 July 2013

MANGSA KERAT SEBELUM AIDILFITRI!!!



Assalammualaikum...

Brutal tak tajuk entri aku tu.. Hahaha... Jangan pulak pikir aku kerat-kerat orang pulak.. Aku dah tahan nak kerat Kek Lapis Teduhan Kasih tu... Terus aku bukak bekas dia dan potong...Trending dengan drama Teduhan Kasih last month maybe sebab tu ada Kek Teduhan Kasih ni... Agaknya boleh meletop tak kek ni 2013 selepas Kek Lapis Ombak Rindu... Bila aku rasa kek ni....Alamak biasa jer (hampa huhuhuh).... Selepas tu aku potong pulak Kek Oren Chocolate Chip... Yang ni sedap rasa oren digabung dengan chocolate chips (aku suka)... Aku potong sikit jer nanti takder pulak untuk dihidang raya hehehe...


24 comments:

  1. <--------- org ni tak pernah mkn kek lapis sarawak. hahah
    nmpk mcm sedap. ah teringin nak makan.. chocolate chip, rasa dia mesti best kan. nanti bila belajar kat sarawak, nk borong kek lapis. hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...kalau kek bakar memang tak sedap..hihi..
    cik akak paling suka giler yang kukus...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Cik Akak kmk suka kukus sebabnya basah2 bah...sekda masa nak molah..lagipun nak melapis ya mencabar kesabaran hehehe

      Delete
  3. Amboi!! makan swg je ye..hee..=D

    ReplyDelete
  4. nie kek serawak ?? aduuhh acik pernah makan sekali je kek serawak ..ya Allah sedapnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam kek lapis sarawak ni..paling sedap lapis india

      Delete
  5. Wuu..kek sedap..tk pnh cba lg..sbb kt sni xdak sapa yg jual pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat semenanjung rasanya Dayang Salhah Kek Lapis dan bukak cawangan di KL

      Delete
  6. yah..awal ada jak..hihi nang ada juak kek teduhan kasih..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah tek baruk tauk...nang macam2 jak nama kek...tapi rasanya yang sama

      Delete
    2. aok..ya biasa ya..kaler sik sama...rasa sama...usu kmk madah, mun kek beli kat pasa, dikukus agik d rumah..nya madah nyaman p kmk lom dak try gik

      Delete
    3. menar ya bukan jak nyaman..tapi mun dikukus gik makin tahannya... petua dari sidak jual kek hehehe

      Delete
  7. dah lama tak makan kek lapis sarawak.. aiza nak sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya buat GA kek lapis plak hehehe

      Delete
  8. waa sedapnyaa.. tajuk gempak..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang color oren tu sedap sebab ada chip coklat

      Delete
  9. Sedaaapnyeeee... pos please.. :D

    ReplyDelete
  10. Nampaknya indah khabar sajalah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah cikgu bukan nak kata apa.. biasanya kek lapis ni corak saja berlainan tapi rasa sama je... cuma ada sesetengah kek tu memang sedap spt kek lapis india kek hati pari kek belacan dan ada beberapa lagi yg rasanya memang unik

      Delete
  11. nama, warna lain. rasa same... *larik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak larrikk ke Kedai Dayang Salhah lah tu

      Delete