!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 27 July 2013

SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER


Assalammualaikum..

Malam ni merajinkan diri join segmen pulak huhuhu... Ni Segmen pertama oleh Dik An... Yang berkuatkuasa malam ni dan akan tamat pada 30 Oktober 2013...Wuiii lama tu kan kalau jalan-jalan raya berapa buah open house dapat pegi hehehe...Gurau jer... Bagi support sikit kat adik ni...Hadiah menarik seperti novel dan tudung bawal plain bakal menjadi milik peserta... Nak join senang jer klik banner kat atas...SELAMAT BERSEGMEN...

22 comments:

  1. selamat bersegmen adhie.. :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join Dik An yang tak seberapa ni , semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..

    dari segmen yang sama.
    done follow your blog #241

    http://www.syuhada1981.com/2013/08/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik-an.html#.Ufqk55IweoA

    ReplyDelete
  4. Assalam. Dari segmen sama. Jemput ke blog2 saya pula
    http://nabilasyazani.blogspot.com/2013/08/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html
    http://nnabilasbb.blogspot.com/2013/08/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  5. done follow :)

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  8. Done follow! :D

    Dari segmen yg sama --> http://ikinpunyacerita.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersgmn ..follow sini ^^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. bw dari segmen yang sama. done follow :

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yg sama...salam perkenalan...follow blog ini
    jemput la singgah

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama.. done follow :)
    jemput la singgah dan follow blog Cik Siti juga.
    Macam2 produk kecantikan ada..

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  13. Hye..ifa dtg dri segmen yg sma..done follow u..tq..salam perkenalan..:)

    http://sharifahazfarinah.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete