!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 30 July 2013

MOOD DAH NAK BERAYA...


Assalammualaikum 

Tinggal seminggu lebih lagi nak beraya...Ni sebenarnya gambar tahun lepas aku buat jadikan kad raya tepek kat FB hehehe...Sekarang aku tepek pulak kat blog... Tahun ni belum buat lagi... Hati ni dah mula bunga api di hati nak beraya..Aku tak cuti panjang sebab tahun lepas aku dah cuti raya 3 minggu hehehe... Kasi chance kat pekerja muslim lain yang nak beraya sakan...tapi lepas diorang balik cuti beraya turn aku pulak cuti hehehe... Bagi korang yang dah mula bercuti dan balik kampung tu hati-hati di perjalanan... Yang belum bercuti tu sabar yer (termasuk aku)...Bagi yang tak dapat bercuti sabar dan sabar (kalau aku meraung tak cuti raya ni hehehe)...





15 comments:

  1. selamat bercuti panjang dan selamat hari raya..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuti lagi zara, masih mode bekerja..tapi hati dah nak beraya

      Delete
  2. hehhe... sabar2, seminggu lebih je lagi ..

    ReplyDelete
  3. Slmt ari raya adhie...dan slmt bercuti eh

    ReplyDelete
  4. bye-bye..cik akak start cuti minggu depan,...bye.bye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kmk minggu depan juak...datang rumah kmk kat sibu kelak Cik Akak

      Delete
  5. selamat bercuti :))) kmk 2 hari sebelum raya baruk cuti..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom gik kmk cuti eh...cuti lepas raya jak 12-13 hb

      Delete
  6. Saya pun tak sabar nak beraya. Masih ada tiga hari lagi nak balik kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnyer...saya 7 hb ptg baru balik beraya

      Delete
  7. tinggal berapa hari je lagi nak rayakan? aiza beraya di perantauan la tahun ni kot..

    ReplyDelete