!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 15 July 2013

SELAMAT TINGGAL KL

Assalammualaikum
Dah last day aku kat KL rupernyer... Tapi okeylah 4 hari 3 malam berbaloi lah...Part paling lemah bila nak packing barang.. Memang dah plan awal tak bawak baju banyak sebab confirmed balik Sibu banyak angkut barang, baju raya mak ayah, atuk dgn adik aku termasuklah aku sekali.. hopefully tak excess baggage... dah siap-siap bayar extra baggage online Air Asia.. Biskut tu memang takde dlm planning nak beli tapi nampak sedap terus beli hehe... Tapi memang sedap malam tadi cuba... Takut plak biskut tu tak sempat beraya hwa hwa hwa... Flite petang ni jadi sempat lagi last minute shopping..(aiyooo cukuplah tu tak muat beg)....

5 comments:

  1. wah!! banyknya..muat ke beg tu..hee

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dah dapat shooping. Saya belum beli baju raya lagi.

    ReplyDelete