!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 8 July 2013

Perfume Fission Daripada Nike

Assallamualaikum..

Malam ni aku nak review satu produk, kalau bab perfume ni aku memang memilih sikit sebab aku sukakan pewangi yang tahan lama. Masa gi KL hari tu ternampaklah satu packaging pewangi perfume Nike yang baru kat Mydin Sinar Kota, yang ni pewangi Fission keluaran Nike untuk lelaki. Lagipun harganya tak mahal bawah RM100 untuk 1 set (200 ml EDT deodorant dan 100 ml  EDT spray...lupa dah berapa harga, rasanya dalam range RM30-RM50)... Fission ni baunya mengingatkan aku kepada pewangi Issey Miyake sebab baunya hampir-hampir sama... Ada jugak beberapa jenis yang lain keluaran Nike ni tapi aku lebih prefer Fission sebab bau musk yang terkandung dalam wangian tu... Botolnya pun menarik untuk dijadikan koleksi.. Secara peribadi aku memang suka perfume ni MURAH DAN TAHAN LAMA




4 comments:

  1. wah minyak wangi....fav cik akak juak minyak wangi tok...huhu

    ReplyDelete
  2. macam best je perfume nie. bole beli untuk abah. buat review sikit nanti kay.. :)

    ReplyDelete
  3. Bleh bli tuk arijd cuk anpbg..ngee.hehe

    ReplyDelete
  4. Perfume ni beli kt kdai ape kt mydin tu..

    ReplyDelete