!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 12 July 2013

BERBUKA PUASA 40,000 KAKI DARI PARAS LAUT

Assalammualaikum...

Dah masuk hari ketiga berpuasa harap dapatlah berpuasa hingga penghujung Ramadan.... hari tu aku ada buat entri pasal berbuka puasa sejauh 700km... hari ni plak aku berbuka puasa 40,000 kaki dari paras laut... menu set hidangan nasi hujan panas... Actually inilah kali pertama aku membeli hidangan dalam Air Asia... nak tak nak ni jerlah menu berbuka aku hari ni di atas udara hwa hwa hwa...

Dah lama dah beli tiket bulan September last year... harga tiket all in all RM120 pegi balik...Alhamdulillah hari ni sekali lagi dapat menjejak kaki ke KL... Aku ke KL ni pun sebenarnya nak shopping utk raya... shopping lagi...Penerbangan aku dari Sibu ialah 7.00pm so bermakna memang kena berbuka puasa dalam pesawat.... selamat mendarat pada jam 845 pm...Hello KL





11 comments:

  1. salu bena kitak gi sinun...:)

    ReplyDelete
  2. Mesti seronok dapat naik kapal terbang kan. Saya tak berpeluang lagi.

    ReplyDelete
  3. Bestnya.. Mbaklah cenderahati k kamek wak.. Hihi..

    ReplyDelete
  4. wah!! seronoknya buka puasa di awan biru..zara tk pernah naik kapal terbang lgi..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Salam mohon maaf semua sebab lambat komen...

    Cik Akak : hehehe sik juak selalu Cik Akak mun ada tiket murah jak turun KL

    TI : Insya Allah satu hari TI jugak akan merasa naik belon (kapal terbang dlm bahasa Sarawak)

    Isabel : Nunggu jak mun ada kmk mukak GA adalah ole2 dari KL ya hehehehe

    Zahara : Insya Allah nanti akan tercapai hasrat Zahara tu yerr

    ReplyDelete
  6. special juga menu dalam flight.. memang murah la harga tiket tu..

    ReplyDelete
  7. Mizz Aiza..memang menu special utk bulan Ramadan...tapi boleh rabak jugak poket dengan harga menu Air Asia ni

    ReplyDelete
  8. Wah, shoping untuk raya..
    ps, shad klik dove satu..

    ReplyDelete
  9. wahhh selamat bercuti ,selaat dtg ke KL :)

    ReplyDelete
  10. selamat datang ke KL....minggu depan anak saya akan bertugas di Sandakan bahhhh....kalakau.,...

    ReplyDelete