!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 11 July 2013

BLA BLA BLA....ZZZZzzzZZZZZz

Assalammualaikum...


Dah tengah malam mata aku tak ngantuk lagi... Ni yang aku risau nanti terlajak lagi sahur... Tapi aku dah siap-siap bagitau operator hotel wake-up call untuk sahur pagi nanti.. Tapi 1-2 jam tadi memang aku tengah ambik segala screwdriver, spanar dan tukul buat construction malam-malam buta ni... Hehehe takdelah aku tengah set up background, template ngan layout blog aku... Bulan puasa kan nak juga merasa langsir baru, alas meja baru... Tu siap ada daun-daun dengan harapan hijau mata memandang pengunjung blog aku ni... Huhuhuhu ala kadar jer ketuk-ketuk ramadan kui kui kui harap-harap jiran-jiran bloggers rajinlah menjenguk blog aku yang tak seberapa ni...SELAMAT MALAM....

10 comments:

  1. selamat mlm :) hijau blog nie :)

    ReplyDelete
  2. Warne kegemaran ku.. hijau...
    Salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. Rasa macam masuk dalam hutan...segar dan nyaman dgn kehijauan. Saya suka... :)

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan daripada deno :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...makin meriah lah lepas tok...hihi...ingakan cik akak nok tersalah rumah...rupanya betol..hihi

    ReplyDelete
  6. selamat datang ke rumah Adhie yang baru ni yer semua... Cik Akak betullah ya sik salah rumah... malam tek baruk renovate rumah tok hehehehe

    ReplyDelete
  7. cantik.. hijau warna yang menenagkan mata..

    ReplyDelete