!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 31 July 2013

CONTEST BLOGGER JEJAKA JAMBU




Assalammualaikum...

Terima kasih kepada tuan tanah blog.lime.my yang menjemput aku untuk menyertai contest ni..

Blog dengan tagline "Everything You Can Imagine Is Real"..tuan tanah blog ni dikenali dengan panggilan Nan dan blognya memaparkan info-info berkenaan seni grafik dan artwork yang menarik.. Aku ni nak komen artwork memang tak boleh sebab bukan berjiwa seni hehehe... Cuba tengok bawah ni.. Memang awesome lah lukisan 3D ni...Nganga mulut kejap...



Kalau korang rajin geledah blog ni.. korang dapat melihat beberapa lagi artwork yang menarik macam ni..kerusi pun boleh jadi satu artwork yang hebat...


Nak tau lebih lagi pasal informasi artwork boleh lah geledah-geledah tuan tanah blog ni... 
Klik kat bawah ni untuk melawat ke blog tuan tanah blog hehehe...korang cekidaut lah kat sana yer... Ada contest jugak anjuran tuan tanah blog ni...nak menang powerbank KLIK SINI






13 comments:

  1. hahaha...nama salah typo pula...sori..:)
    klik encik nuff..:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum Adhie, alamak hehehe is nie comey aja leh ke jambu kekekekeke good luck ye Adhie?

    is beli twisties nanti leh berbuka dengan twisties

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  3. Tag :) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-menang-button-badge.html

    ReplyDelete
  4. wah!! mng jiwa seni..selamat berjaya..=D

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya. Memang kreatif dan bernilai tinggi lukisan tu. Bukan sennag nak hasilkan. Perlu kesabaran yang tinggi.

    ReplyDelete
  6. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  7. Salam Singgah

    All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete