!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 21 July 2013

CORETAN KU

Assalammualaikum...

Sekali lagi aku nak ucapkan tahniah kepada 10 orang pemenang SEGMEN GA yang pertama kali aku anjurkan... bagi yang tak berjaya jgn risau korang juga akan mendapat cenderahati kerana menyertai GA aku hari tu jadi bagi 68 orang lagi tu hantarkan butir2 korang ke email yang telah aku nyatakan...

Penghantaran hadiah mohon korang smua bersabar sebab skrg aku sedang travelling atas urusan kerja.. Insya Allah aku balik dari travelling akan update semua penghantaran hadiah.... Selamat bersungkey semua...




posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. Tape lah, lambat. thanks sgt bagi keychain :) selamat travelling sambil kerja :0 tapi bersungkey tu ape? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yer...bersungkey tu dlm bhs sarawak maksudnya berbuka puasa

      Delete
  2. Nampaknya Adhie seorang yang menghargai. Sikap ini harus dipuji. Bertuah blogger yang menyertainya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yer kerana selalu berkunjung ke blog ni :)

      Delete
  3. wah semua dapat...hihi...
    memang terbaik lah...hihi...
    cik akak kat sibu je....kena bagi alamat juga ke..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mun nak antar by hand boleh juak nunggu kmk turun sibu

      Delete
  4. heheh nanti ajak la is bila anjurkan GA lagi yer hihihihiii.

    p/s: is teakn White satu Adhie

    iskandarx.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah nanti kalau ada saya akan jemput :)

      Delete
  5. Replies
    1. ada cenderahati kepada blogger yang menyertai...sebagai penghargaan join segmen kmk ya... hantar detail ngan kmk di emel :)

      Delete
  6. Tahniah diatas penganjuran yg berjaya. Dan tahniah kpd semua pemenang!
    Maaf ye...sibuk sgt, baru ni dpt singgah semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih BM... sama2 lah kita sibuk...kalau ada keluangan masa baru dapat jenguk blog

      Delete
  7. tahniah atas penganjurannye dah tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  8. wah!! walaupn tak menang dpt jga cenderahati...terbaiklah..=D

    ReplyDelete
  9. wah.. dapat saguhati juga ke adhie? nanti aiza emelkan detail tu kepada adhie ya.. terima kasih.. :D

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada para pememang :)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat para pemenang.......tak der rezeki kali ini....huhu

    ReplyDelete