!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 30 September 2013

HOTEL TRAVELLER KOTA KINABALU,

Assalammualaikum..

Lupa nak review pasal hotel yang aku duduk hari ketiga... Hotel Traveller aku tempah kat booking.com... Aku memang suka tempah kat booking.com ni sebab senang nak carik hotel yang sesuai dengan bajet aku, satu lagi lokasi yang aku nak jejalan tu..paling penting tempah dulu bayar kemudian hehehe..

Standard Double Room (Dengan Tingkap)
Okey hotel ni tak jauh jugak dengan Hotel Sri Iskandar yang aku stay hari pertama aku datang KK, betul-betul mengadap stesen Petron dan seberang jalan ada utama Centerpoint... Dua tiga langkah keluar dari hotel pun korang dah boleh jalan-jalan kat Pasar Malam Kampung Air jugak...ni sebab utama aku stay hotel ni dekat dengan pasar malam...

Bilik yang aku tempah ialah Standard Double Room kalau kat booking.com RM76 tidak termasuk caj 6%... Bilik kecik sikit dari Hotel Sri Iskandar hari tu, tapi tandas dan biliknya lebih bersih... TV masih standard TV kotak bukan flat screen yer... Almari takder tapi ada tempat untuk menggantung baju... Berbanding dengan Hotel Sri Iskandar hotel ni ada menyediakan air panas untuk minuman kat lobi, kalau rasa nak buat kopi atau teh tu bolehlah ambik air panas kat lobi...

Ada HBO kat Bilik
PENGGANTI ALMARI

Penting Ni Hot Shower Complete









19 comments:

  1. Selesa jgk biliknya..jnji boleh tido je..kn..

    ReplyDelete
  2. nampak macam dah cukup selesa dah tu...

    ReplyDelete
  3. Walaupun kecil je bilik..Taqpi nampak selesa..

    ReplyDelete
  4. nmpak mcm mahal jugak dgn bilik kecik mcm tu.tp tau lah kalau dh mmg standard rate sana kan?

    ReplyDelete
  5. bez eh dah kat kk dah ktk
    lamak x rawon kat kk
    suka pasar tamu ya..byk mutiara
    mun free jemput join GA kmk
    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  6. Maaf ya Adhie dah lama tak ke sini. Oh, mesti seronok dapat tidur hotel.

    ReplyDelete
  7. biar kecik asal selesa,,kn?kn?..hehehe

    ReplyDelete
  8. kalau sorang kira ok ler....hihi

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum Adhie, kemana menghilangnya sahabat ku ini....... Selamat Hari raya Aidil Adha.

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  10. wah pakcik kite..hihi...
    pakcik lama tak aktif nie...sibuk ye...:)

    ReplyDelete
  11. Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dan follow sekali :) jom singgah blog saya http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  14. Carala..ad HBO dlm hote...hihi.daya
    Tarikan...

    ReplyDelete
  15. slm kunjungan, dtg dr blog Azrul Azmi :)

    ReplyDelete