!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 7 September 2013

SALAM HUJUNG MINGGU



Assalammualaikum..

Korang apa khabar? Hujung minggu macam ni seronok kalau dapat rehat kejap... Lepak rumah awal pagi breakfast cekodok dengan kek raya yang ada berbaki... Dah lepas raya pun tekak ni masih nak mencari kek raya hheheh.. kek lapis ketupat, cekodok dan segelas nescafe...Selamat berhujung minggu
posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. ada lg kek raya..
    mmg sodap ler kalu dh last punya biskut raya.
    hehe..
    selamat hujung minggu jugak.

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu adhie.. seronok bersantai di rumah di hujung minggu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. berehat kat rumah memang tak ternilai dengan wang ringgit hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe kathy kat sarawak ni hari-hari leh jumpa kek ni

      Delete
  4. Selalunya kuih raya dan kek raya ni selepas rayalah yang sedap dan akan dicari.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam, Nor sihat. Nampak sedap kek lapis :).

    ReplyDelete
  6. pon ok gak...heheheh...sorry baru sempat terjah sineh..heeheh...

    ReplyDelete
  7. Waalaikumussalam.. Salam hujung minggu juga :)

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum Adhie ohw hujung minggu selalunya adalah hari yang memenatkan bagi is, yup down time blogging tapi nak kena ushar security blog dengan setting.

    save22 tengok peta Gaints Selangor pulak

    Jejak IskandarX iskandarx.com

    ReplyDelete
  9. dapat gak makan kek batik ... saya dpt tgk jer ...

    ReplyDelete