!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 3 September 2013

MOOD PENAT

Assalammualaikum...
Dah masuk minggu ku kedua aku travelling... Penat gak badan turun naik kapal terbang, next week fly lagi...  Jet-lagged dah ni huhuhu... Abis travel kerja aku akan ke KK untuk merehatkan minda release stress tak sabarnya....
Korang mesti pernah makan laksa Sarawak kan... Kalau ke Kuching bolehlah singgah kat Mdm Tangs di Plaza Merdeka.. Laksa Sarawaknya memang sedap... Jemput makan yer hehehehe...Mdm Tangs ni ada gak satu lagi branch di The Spring Shopping Mall... Kalau datang Sarawak tak sah kalau korang tak makan Laksa Sarawak...

11 comments:

  1. Wah!! nak cuba jugk selalu mkan laksa kuah biasa je..bilala nak sampi kt sana ye..huhuhu..=D

    ReplyDelete
  2. pernah rasa..lain padang lain belalang kan?

    ReplyDelete
  3. Belum pernah rasa laksa sarawak lai...kalau terjumpa di semenanjung, teringin juga nak rasa.

    ReplyDelete
  4. Belum prnah rasa & teringin pulak nk rasa. Baru tau laksa sarawak huhu.. Thanks sharing info ni ye :)

    ReplyDelete
  5. Wahh, baca jak pun dah terasa penat ya. Hihiii. Walaupun diam Kuching tapi sik tauk pun ada benda tok rah Spring and Plaza Merdeka. HAHA. Aduyaii. Tp biasanya rah kedei biasa kedak Siang2 ya bok nyaman abisss :P

    ReplyDelete
  6. hihi...cik akak baok tengah hari cerik laksa juak..hihi...
    Makanan fav cik akak tok :)

    ReplyDelete
  7. sedap pulak kathy tengoknyer...nyum..

    ReplyDelete
  8. makanan fav...hihi...nyaman da jak upa eh.

    ReplyDelete
  9. aiza tak pernah makan lagi laksa sarawak tu.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  10. wau, nampak sedap nie is belum pernah makan laksa Sarawak nanti boleh lah cuba.

    ReplyDelete
  11. Tak pernah makan lagi. Oh, ada udang ya?

    ReplyDelete