!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 3 September 2013

HARGAI MASA REHAT



Assalammualaikum...

Alhamdulillah dapat rehat kejap di bilik hotel...Memang masa rehat itu amat berharga bagi aku.. Badan aku memang betul-betul perlukan rawatan spa huhuhu... next week masih lagi travel... huhuhu bosan dah...Naik sakit kepala... Last aku night aku memang tak tido satu malam sebab menyiapkan laporan untuk meeting... yang buat aku rasa nak tukar jadi incredible hulk bila dapat tau last minute meeting batal...

Haduiii...sia sia aku tak tido satu malam.. Tghari tadi dpt tido sejam memang dah hilang ngantok... Sebab tu lah aku sangat- sangat menghargai masa rehat aku... Kalau masa rehat tu boleh dibeli dengan wang ringgit kan best...Tapi itu memang mustahil... Letihh weii huhuhu.. Sorry yer belum ada ruang waktu nak blogwalking masa ni...Nafas pun semput...Makan pun tak menentu... Satu hari ni aku hanya jamah laksa sarwak jer ...sob sob sob... (sambung rehat weeeee)

posted from Bloggeroid

13 comments:

  1. Waduhhh. Pastok ambik cuti panjang2. Hihii. Sik dpt mun penat gilak cam ya kohh. Have a good rest =)

    ReplyDelete
  2. ciannya kitak tek..embak jak rehat banyak yang...hihi....

    ReplyDelete
  3. sian adhie...bawak berehat yer...

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat berehat. ini tidak, busy mcm2. hehe

    ReplyDelete
  5. betul... mama kalau berehat, betul-betul mama tak nak diganggu, hp mama off.. tepon rumah mama cabut wayar.. haha...

    ReplyDelete
  6. bena ya...lebih seronok baring sambil main game...hehe

    ReplyDelete
  7. cik akak ngak tok...jemput kitak



    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  8. laksa sarawak? sedapnye.. dah lama tak makan laksa sarawak.. huhu bilalah dpt gi sana lagi..

    ReplyDelete
  9. adhie rehat yang cukup tu penting, badan kita nie umpama enjin keta lerr, kalau hit tinggi mau boleh blow enjin hehehehe take the time cool down my friend.

    shopping save22 pulak

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  10. Ya, gunakan rehat untuk kembalikan tenaga. Tenangkan fikiran. Jaga kesihatan ya.

    ReplyDelete
  11. gunakan masa yang ada sebaik mungkin ..mungkin lepas nie akan buzy dengan pelbagai pekara

    ReplyDelete