!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 17 September 2013

TERIMA OLE-OLE DARI KATHY DAN CIK AKAK



Assalammualaikum...

Hari ni aku baru masuk office di Mukah...sebab 2 minggu lepas aku kena tahan buat kerja di office Kuching..Hari ni memang kerja melonggok-longgok jadi aku kena siapkan sebab esok hari aku kena tinggal kat kaki gunung ada bengkel pulak..sob sob sob... Masuk office pagi tadi nampak kat atas meja aku ada 2 sampul... Bila bukak rupanya dari Cik Akak dan Kathy... Terima kasih yer...Entri pun tak panjang ni cos kena berangkat ke Sibu lepas kerja huhuhu...Esok fly ke Kuching nak jumpa Puteri Santubong plak hahaha...Aku akan berada di Damai Beach Resort sampai hari Jumaat..duduk bawah kaki Gunung Santubong....

posted from Bloggeroid

34 comments:

  1. walaupun adhie bz dengan kerja, tapi... yang bestnya selain kerja dapat berjalan-jalan.. hihi..

    tahniah ye dapat hadiah dari 2 orang bloggers best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..dalam busy pun seronok jugak...tapi penat

      terima kasih mama

      Delete
  2. Replies
    1. tq pha is...memang best gak bila dihargai oleh bloggers yang awesome ni

      Delete
  3. wah tahniah adhie, saya tumpang happy untuk awak...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehehe...mintak dengan Cik Akak dan Kathy yer :)

      Delete
  5. tahniah ktk
    bez eh ktk...sia sitok jak..mok ekot eh..hikhik
    rasa mok mandik pantei santubong jak..jd ikan duyung

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...makaseh yumida...

      best nang best tapi lelah juak eh...kepak nyawa... ada plak ktk nak jadi ikan duyung ya huhuhu

      Delete
  6. tahniah adhie.. kedua-dua mereka seorang blogger yang baik.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh aiza...memang dua2 blogger yang ramah dan baik

      Delete
  7. nak ikut pegi gunung santubong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti buat reunion geng-geng bloggers kat gunung santubong hehehe

      Delete
  8. Tahniah!! dapat hadiah dri blogger hot tu...hehehe

    ReplyDelete
  9. Best nyer ... Sambil kerja sambil jalan-jalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dalam masa yang sama memenatkan jugak hehehe

      Delete
  10. ha3..sgt bz =) xpelh bro..smoga dipermudahkanNya..tahniah atas hadiah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...semoga dipermudahkan oleh-Nya....

      terima kasih

      Delete
  11. Tahniah...murah rezeki. Anda bertuah lagi...permintaan anda di tunaikan, sila lihatnya di relaks minda

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bro BM...wah ada rezeki lain plak ni...jap lagi saya terjah

      Delete
  12. Replies
    1. nang best eh...dapat hadiah dari blogger femes

      Delete
  13. Replies
    1. Alhamdulillah merasa gak hadiah dari blogger glemer ni...terima kasih

      Delete
    2. Alhamdulillah merasa gak hadiah dari blogger glemer ni...terima kasih

      Delete
  14. dpt cenderahati...tahniah yer adhie.. :) done.

    ReplyDelete