!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 7 July 2013

PROJEK RAK BUKU



Assalammualaikum...

Tiba-tiba terajin pulak menyusun majalah dan buku-buku aku kat bilik malam ni.. Majalah-majalah lama macam sayang pulak nak buang especially majalah Maskulin, Glam Lelaki, Going Places dan Komik Apo? Novel pulak makin bertimbun, tak sabar nak ada rumah sendiri sebab sekarang aku tengah tunggu proses pembelian rumah aku kat Sibu, masih belum dapat approval lagi untuk masuk... Kalau ada rumah sendiri dapat lah buat mini library kat rumah.. Nampaknya esok kena beli extra rak buku untuk simpan novel-novel aku ni huhuhuhu... Ada novel ni yang aku dah baca dan ada jugak masih belum baca dan masih berbalut plastik...Kalau turun KL memang aku suka borong novel tapi lepas tu simpan kat rak jer tunggu masa aku nak baca...Entah bila dapat nak membaca.. Harap-harap esok dapat carik rak buku untuk menyimpan novel-novel aku ni....Ada orang nak sponsor rak buku tak hehehehe...

15 comments:

  1. waa..bace novel jugak eh..sy xberkesempatan lg nak beli 'playboy itu suami aku'..'takdir itu milik aku' tu best x?novel siti rosmizah mcm dah kurang umpphh la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya peminat novel karya Siti Rosmizah hehehe... Paling minat novel 7 Hari Mencintaiku dan Lafazkan Kalimah Cinta... sekarang dalam proses membaca novel karya terbaru dia Curi-curi Cinta...

      Delete
    2. dah pernah baca Maid?tu novel paling best pernah sy bace..hehe..

      Delete
    3. masih tersimpan lagi belum dibaca...best ker nanti masuk list senarai novel untuk dibaca...yelah kekadang baca sinopsis novel ni bukan main gempak tapi bila baca 2-3 mukasurat dah tak lalu nak baca :)

      Delete
  2. Sya byk bli buku maskulin..hehe..untuk tau tip2 pasal lelaki..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ker baguslah macam tu hehehe..takder masalah nak menambah pengetahuan

      Delete
  3. pinjam novel ya...tang banyak kali jak..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Cik Akak nunggu kmk molah mini library lok... (^_^)

      Delete
  4. Waa..banyak nye novel... ingatkan kaum hawa je rajin bli novel nie... :)
    Blog walking... jom la singgah my bloh (qrsitallovesouti@blogspot.com & talkativeqalbie@blogspot.com)... sy blogger baru... n done following ur blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang minat baca novel dari sekolah sampailah sekarang hehehe....

      Delete
  5. #correction
    qristallove@blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ni kena beli rak besar lepas ni.. dah makin bertambah koleksi tu.. aiza jarang-jarang membeli novel.. selalu kalau ke pesta buku atau kedai buku mesti serang bahagian yang jual buku2 HM tuah dulu.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz Aiza berapa kali dah hasrat nak pegi Pesta Buku ke KL tapi mseti timing asyik tak betul....hari tu dah terlepas yang kat PWTC... (-_-)

      Delete