!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 9 July 2013

SIAPA NAK NOVEL???




Assalammualaikum...

Siapa nak novel angkat tangan...Sebenarnya ini adalah sponsor aku kali pertama untuk segmen GIVEAWAY...NOVEL SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA dan CINTA ITU MILIKKU adalah salah satu hadiah untuk segmen ni...Kalau korang berhajat nak memiliki novel kat atas tu bolehlah join segmen "1st Giveaway for Novelis by Arina Azman"... Support sikit adik Arina ni (^_^)
Nak tau boleh klik banner bawah ni dan joined.. Meh joined ramai-ramai, bukan setakat novel jer ada jugak hadiah-hadiah lain yang menarik... Mata pun dah nak terkatup ni... nak sahur pagi karang.... Selamat bersegmen korang semua...


10 comments:

  1. wah untungnya kalau dapat nie..hihi

    ReplyDelete
  2. bestnya... kalo beli mahal gak novel tu tuh...

    ReplyDelete
  3. Baguslah kalau buat segmen macam ni bagi hadiah novel. Boleh galakkan orang membaca. Teruskan!

    ReplyDelete
  4. Huhu..nk join..tp tak Reti nak letak backlink..wuu..asyik x mnjd je..

    ReplyDelete
  5. Fuhyooo , thanks cuz support n promotev ^^

    ReplyDelete
  6. aiza dah jarang membaca novel sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. Semoga matlamat anda tercapai...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, dah sampai dah novel2 tu .. thanks ^^

    ReplyDelete