!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 29 July 2013

TUKAR KUPON DAPAT FOOD WARMERS....



Assalammualaikum..

Petang tadi sempat singgah kat Cosway kejap beli Spirulina dan niat nak redeem kupon yang aku dah kumpul.. Dah masuk tahun kedua aku menjadi ahli Cosway ni... Jangan pulak kata aku nak promote yer... Cuma aku ingin berkongsi pengalaman aku menjadi ahli Cosway ni... Sebenarnya mostly barangan seperti serbuk cuci, ubat gigi aku beli kat Cosway ni dan termasuklah supplement vitamin C, Spirulina, GlutaMix dan beberapa lagi supplemen yang lain... Yang bagusnya produk Cosway ni adalah berunsurkan organik dan harganya berpatutan.. Spirulina untuk 300 biji harga promosi RM50 untuk S/S beli 2 dapat 1 free..Nampak tak penjimatan kat situ...

Yang bagusnya Cosway ni kita akan mendapat 1 kupon untuk setiap pembelian RM30 dan akan mendapat kupon tambahan jika mencapai belian tahap tertentu pada setiap bulan. Setahun lebih aku menjadi pengguna Cosway, aku berjaya mengumpul hampir 200 lebih kupon, jadi hari ni aku menukarnya dengan 3-Tray Food Warmer yang bernilai RM399 ni hehehe kira percumalah sebab tukar dengan kupon sebanyak 145 kupon... Jadi bolehlah aku gunakan untuk Hari Raya nanti tak yah beli alat pemanas makanan di luar... So rumusannya aku akan terus menjadi pelanggan setia Cosway... 




13 comments:

  1. Bernilai RM399? mahal tu, untung jadi pelanggan cosway kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jugak barang yang saya dah tukar menggunakan kupon cosway ni... mostly barang elektrik dan perkakas rumah..

      Delete
  2. cik akak pun guna cosway juak..hihi...tapi untuk bedak muka je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kmk toklah selalu jadi agen tempat kawan2 ompuan nak meli bedak muka cosway hehehe...sebab ya kmk dapat kumpul kupon ya hehehehe

      Delete
  3. yyaa bazir amalan syaitan jimat cermat itu yang kita cari Adhie bukan brand produk kan kan kan?

    p/s: beli Queen's Xense kat WHITE sat.

    iskandarx.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka beli barang kalau ada free gifts..tak pun ada something in return... jadi taklah rugi membeli

      Delete
  4. Replies
    1. banyak lagi barang lain yang boleh ditukar menggunakan kupon ni (^_^)

      Delete
  5. untung jugak jadi ahli coway..zara suka tngok alat kosmetik dia je..tak pernah lgila nak cuba jdi ahli coway..tpi adik zara dah jadi..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cuma pernah beli perfume...kalau yang kosmetik tu biasa saya tolong belikan untuk kawan2 pompuan...jadi dari situlah saya dapat kelebihan sebagai ahli hehehe...raja kupon cosway

      Delete
  6. Memang terbaiklah jaga kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kalau tak jaga kesihatan nanti dah tua nampak kesannya

      Delete
  7. kmk ada juak produk k cosway..p sik sampey banyak cam ktk kupon..hihi

    ReplyDelete