!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 3 July 2013

SEGMEN JOM BERKENALAN BERSAMA BLOGGER

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalammualaikum...

Sebelum aku melelapkan mata dan mengucapkan selamat malam apa kata korang klik banner kat atas ni dan join bukan payah pun...Syaratnya mudah dan yang penting kita dapat mengenali blogger antara satu sama lain...

Aku mulakan dengan lafaz Bismillahirahmanirahim

Nama: Mohamad Rosdy Dahri

Tarikh lahir : 8 Mei 197* (hehehe tahun dirahsiakan) BINTANG TAURUS

Cita-cita : Dulu aku ni bercita-cita nak jadi peguam tapi tak kesampaian (orang pendiam macam aku mana layak jadi lawyer mesti banyak kalah kes nanti hehehe tapi matapelajaran yang aku suka dulu ialah Undang-undang) dan sekarang bekerja sebagai Finance Executive di salah sebuah Syarikat Milik Kerajaan (GLC) di Mukah

Hobi : Melancong, Fotografi dan Membaca Novel

Warna Kegemaran : Hitam...Kalau tengok baju aku dalam almari mostly semua hitam

Benda paling disayangi : Kamera Nikon D5100, Koleksi Novel dari zaman sekolah menengah sampai sekarang

Tujuan Berblog : Berkongsi cerita dan informasi dengan blogger dan pembaca blog.Baru-baru nak mula aktif berblog ni sebab kepuasan berblog ni berbeza, banyak cerita yang boleh aku share ngan korang semua...

Akhir kata salam perkenalan dari aku semoga blogging ni dapat mengeratkan silaturahim sesama kita di alam cyber ni...



8 comments:

  1. oh rupanya cam ya tek...hihi.....bermakna pangkaty abg dari cik akak lah tek..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...aok adik Cik Akak pangkat adik ktk ngan kamek ya hehehe

      Delete
  2. selamat bersegmen abang adhie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...thank you singgah yer adik Farah

      Delete
  3. nak kena pangiil abang adhie la ya? hihi..

    ReplyDelete
  4. hehehe...okey jer... ramai jugak baya adik-adik dalam blog ni...(aduiii terasa tua diriku ini hehehehe)

    ReplyDelete
  5. Orang Mukah kah? sik ada hal, umur jak nampak tua tapi jiwa masih muda..hehe..salam ramadhan bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadan.. Org sibu tapi keja kat Mukah ^_^

      Delete