!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 23 February 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!

Hai semua...tengah hujan-hujan ni secara tak sengaja aku jumpa satu blog yang ada contest ni, saja nak give a try bukannya bayar pun. Mudah saja syarat penyertaan :
1. Aku kena jadi follower blog ni.

2. Buat entry dengan tajuk  "GiveAway EdY : KATA KAU!".Pastikan pada entry  tersebut mempunyai    BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.


3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam BLOG INI dan letakkan pada entry
penyertaan anda. 

So gambar ni yang aku pilih.

4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.


"Patutlah toyol peliharaan aku makin pendek, rupanya menggendong duit syiling" 

hehehe ngam ngam 10 patah perkataan...

Aku nak tagged sorg ni jer:


7 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

    ReplyDelete
  2. aku akan jawab tag ni... tapi x nak menyertai pertandingan bleh? hehehe...

    ReplyDelete
  3. ║║╔║║╔╗ ║
    ╠╣╠║║║║ ║
    ║║╚╚╚╚╝ O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    good job good lukkk broooo... moga menang

    ReplyDelete
  4. tahniah...memang GA edy "kata kau"...dtg follow pemenang

    ReplyDelete
  5. thanks atas ucapan appreciate it :)

    ReplyDelete