!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 7 November 2013

Sebulan Menghilang...Ingin Kembali Berblog



Assalammulaikum...

Hampir sebulan aku menghilang dari update blog aku ni... Bukan menghilang ke mana pun ada cuma kekangan masa yang membuatku tak dapat nak update blog... Sekejap kat Kuching, sekejap kat Sibu...Sekejap di Mukah..sekejap di Igan huhuhu... Balik rumah atau hotel memang tengok katil terus mata dah nak terlelap bawa ke pagi... Hari ni pun aku ketandusan idea nak update apa huhuhu... Hanya nak bagitau kemunculan aku semula nak aktif blog balik hopefully taklah busy sangat sampai ke penghujung tahun ni... 

Diam tak diam dah penghujung tahun 2013, wahhh next year makin bertambah setahun umur aku... Tua sudahhh... budak-budak pun dah tak abang dah...sekarang panggil pakcik hahaha... Kalaulah boleh dikembali usia tu jadi muda kan best...Dah masuk 3 tahun aku attached kat Mukah ni, tak tau bila akan ditransfer balik ke Kuching... Kalau kekal kat sini bagus jugak... Dekat ngan kampung halaman aku di Sibu 2 jam driving...

Aku tak tau dah nak merapu kat sini huhuhu... ni pun curi-curi masa time keja update...Ada masa jumpa next entry

22 comments:

  1. welcome back dan yer saya perasan juga kehilangan itu... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. Saya pun terasa kehilangan anda...tadi ada nampak anda dalam komen blog sahabat. Selamat kembali ke dunia blogging...ada masa sudi-sudi lawat ke blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..Insya Allah nanti saya akan menjenguk blog Khairuddin :)

      Delete
  3. Ya! Selamat kembali... Biasalah sibuk dgn kerja tu. Itu lagi penting kan..
    Boleh mulakan cerita pasal apa yg sibuk sgt tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cerita pasal kesibukan kerja tu memang tak cukup satu entri ni huhuhu...

      Delete
  4. selamat kembali adhie.. dah lama aiza tak singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaseh Aiza... :) Adhie pun baru2 nak memblogwalking balik ni

      Delete
  5. Welcome back adhie...ptt lama menyepi ni.. :)

    ReplyDelete
  6. patutlah menghilang..selamat kembali

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang tu taklah acik..cuma bz sikit hehehe...tq

      Delete
  7. selamat kembali berblog saudara Adhie... usia sekadar angka..pengisiannya yang perlu kita renung2kan bersama...

    ReplyDelete
  8. slmt kmbali bro...lama xbaca entry bro..

    ReplyDelete
  9. bez eh, miting sia sitok
    dpt nangga tmpt org
    ooo kpg ktk kat sibu jak....
    isi tabung nuffnang sitok-digi

    ReplyDelete
  10. Welcome back.. sama la dgn farah.. kdg2 xsempat jugak nk update blog...tambah2 sejak dpt bos baru lgi la ssh.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. ye la..lama tak baca entri adhie..ingatkan dah merajuk dgn dunia blog..hehehehe..

    ReplyDelete
  12. wah pakcik ku...sini lama bena bertapa ya...ingat di telan batu belah tek...
    selamat kembali pakcik....wah rindu sama pakcik tau..hihi

    ReplyDelete
  13. Semoga tuan kembali dan terua kembali... Buat auto post sebagai pengubat rindu kami...hehe

    ReplyDelete
  14. Wah, lamak sik nangga. Busy tahap gaban rupanya. Kita keja pa?

    ReplyDelete