!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 20 August 2013

ARAHAN MENGEJUT


Assalammualaikum

Alhamdulillah hari ni dah beransur sihat (batuk masih lagi)... terima kasih atas doa rakan-rakan bloggers... Rasa nak blowalking tapi hari ni aku terpaksa terbang pulak ke Kuching untuk urusan kerja..Semalam baru terima arahan..sob sob sob sedihnya...Macam ni lah tugas aku ulang-alik Kuching dalam sebulan kadang-kadang 2-3 kali... Akan berada di Kuching selama 2 hari dan lepas tu transit kat Sibu.. Berangkat lagi ke Mukah... Terpaksa jugaklah menurut arahan walaupun kurang sihat.. Demam mengejut kata orang..Nasib baik mental dan fizikal kuat huhuhuh...Masuk beg angkat sendiri... Pendek jer entri ni hahaha

Insya Allah ada masa nanti aku blogwalking blog korang yer..

28 comments:

  1. semoga segalanya urusan dipermudahkan oleh Allah.. :D

    ReplyDelete
  2. Kerja tetap perlu dilakukan, semoga segalanya berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih BM nilah satu2nya periuk nasik aku hhuhu

      Delete
  3. semoga cpt sembuh..dan lakukan kerja dgn lancar.amin ;)

    ReplyDelete
  4. Biasalah orang kerja kerajaan ni, SYMP, Saya Yang Menurut Perintah.

    Semoga cepat sembuh demam tu bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih memang saya yg menurut perintah

      Delete
  5. semoga selamat sampai sinun..embak terubuk masin banyak2 ya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makaseh cik akak sik sempat nak berbeli terubok masin

      Delete
  6. jangan lupa makan ubat ye bro...

    ReplyDelete
  7. Welcome to Kuching :) Get well soon! Sama jak kita tok sakit kohh. Huhuu.

    ReplyDelete
  8. itula kn dah kena bertugas..tak sihat pun ke kna ikut jgkkn..=)..Semoga cepat2 smbuh..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih zahara...keja kena dilakukan jugak

      Delete
  9. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah nanti ada kelapangan saya joined

      Delete
  10. salam syawal buat adhie...baru hari ni berkesempatan beraya di sini...let's blogging semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syawal insya allah nanti ada kelapangan masa saya blogwalking

      Delete
  11. Assalammualaikum Adhie, is doakan agar sahabat is sorang nie kesihatannya bertambah baik. hmm belum sembuh lagi dah dapat arahan baru isk isk isk. takper Adhie janji masyuk ujung bulan nanti sudah heehehe.

    hishop satu

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Is... nanti Adhie singgah blog Is kalau ada kelapangan

      Delete
  12. assalamualaikum bro.. jemput join giveaways saya nie.. banyak hadiah menarikk..
    dah rasmikan dah...

    http://www.ahmadhasif.info/2013/08/giveaway-merdeka-bersama-ahmadhasifinfo.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas jemputan Ahmad... Insya Allah ada kelapangan nanti saya joined

      Delete
  13. Wah, memang terbaiklah. Terbang sana terbang sini. Jaga kesihatan ya.

    ReplyDelete
  14. Penat gak terbang sana sini cikgu huhuhu

    ReplyDelete