!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 6 August 2013

WHAT HAPPENED!!!!

Assalammualaikum...

Apa dah jadi ni tiap kali aku nak follow blog orang kotak dialog ni akan keluar... Ada sesiapa tau tak pasal ni... Mohon pencerahan huhuhuhuhuh


20 comments:

  1. line problem la bro...kena refresh balik

    ReplyDelete
  2. nanti dia ok,.mama pun selalu kena.. dulu panic jugak.. hihi

    ReplyDelete
  3. line problem la tu... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nervous gak tengok box tu kuar tadi

      Delete
  4. Line prob ya.. Cuba ktk refresh gik, mun sik ktk try follow gikk. Ilek, sikda pa2 ya.. Hahaa.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah okey dah hehehe...nervous dah tek kali kenak virus kah apa

      Delete
  5. pernah juga jadi macam tu.. aiza refresh dengan cara klik kanan kat kotak follower tu dan reload frame..

    ReplyDelete
    Replies
    1. adhie clear semua cache dan history baru okey balik huhuhu

      Delete
  6. Semangat Adhie nak follow blogs, ...pcl suka dgn usaha anda. Usaha yg murni dlm berblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...menjalinkan hubungan dengan bloggers di alam cyber ni...

      Delete
  7. Huhuhu... connection poor. try again later.

    ReplyDelete
  8. Adhie pakai Google Chrome kan? Bukan Sebab line internet tapi Google Chrome yang semakin hari semakin banggang, suka crash, bayangkan tengah tulis entri panjang-panjang boleh dia crash mangkuk ayun tul.

    p/s: laa is ingatkan pokok buah umbra kat Hishop tu sekali Umbra - Julia Jewelry Tree daaaa.

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  9. Internet lambt..
    mmg slalu terjadi.

    ReplyDelete
  10. Saya pun tak pasti.Kadang-kadang pening juga kalau jadi macam tu kan.

    ReplyDelete
  11. tak suka kalau macam nie keluar......

    ReplyDelete