!TEMAN-TEMAN BLOG!

Monday, 19 August 2013

PAKEJ MENARIK SELEPAS RAYA

Assalammualaikum'

Baca tajuk entri mesti korang ingat apa saja pakej tu kan... Ni memang pakej khas yang memang selalunya lepas raya baru ada.. Pakej menarik ni bagi yang beraya sakan (kalau orang Sarawak kata "bergasak raya").. Bukan apa pakej seperti kan memang korang akan dapat sama ada lambat atau cepatnya lepas raya... Macam-macam sumbat kat mulut, mudahlah penyakit nak masuk..Dah-dah aku melalut ni pasal aku dapat full pakej selsema+batuk+demam..Huhuhu menarik tak pakej tu... Menarik kan..

UBAT YANG PERLU AKU MAKAN
Pagi tadi aku pergi kerja, tapi mata aku dah berpinar-pinar dah, dengan selsema lagi.... Kepala berdenyut-denyut nasib tak pengsan...Batuk tak usah cerita kalau dapat aku gosok dengan berus dawai memang aku dah gosok gatal tekak aku tu... Semalam perut tak selesa..Hari ni dapat demam selsema+batuk.. Doktor bagi MC... Ubat semua yang dia bagi memang bagi aku mengantuk.. Yelah kalau aku makan ubat kat office tak pasal-pasal orang dengar aku berdengkur...Ni kejap lagi nak makan ubat...memang pengsanlah lepas ni..Korang tu bagi yang masih beraya banyak-banyak minum air, bukan air sirap atau air oren...Minum air masak..aku ni adalah salah satu testimonial orang yang beraya sakan huhuhuhu...amek full pakej lepas raya.. Okeylah aku makan ubat dulu...

14 comments:

  1. hahaha...yalah kitak tek..bergasak gilak bila raya...hihi...
    nga cik akak tok...hihi...6 buah je rumah sempat di agak eh..hahaha

    ReplyDelete
  2. makan ubat dan get well soon yer...

    ReplyDelete
  3. ye kan?penyakit cepat je datang lepas raya macam ni..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum Adhie, alaa sian yerr sahabat is deman batuk selesema ker? Semoga sihat sejahtera dan ceria macam selalu lah hendaknya.

    is datang beli shampoo dove satu.

    is nak rekomen adhie baca entri is nie cara letak nuffnang semua jenis, sebab kadang-kadang is datang blog Adhie nuffnang tak kuar sebab sidebar skyscraper kadang-kadang inactive jadi rugi sebab adhie takder leaderboard dan rectangle ad, so baca entri nie ok? http://iskandarx.com/2013/01/10/cara-masukkan-nuffnang-ads-ke-blog

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  5. Wahh, get well soon! Kmk pun sik sihat juak. Huhuhu.

    ReplyDelete
  6. jangan lupa makan ubat ye..
    haha terkona odeng denga tajuk entry tu


    Entry Baru Update 3saat Lalu : Lebih Besar Lebih Bagus

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat sembuh adie...makan lemng byk ni..hehe..slmt ari raya ya..:)

    ReplyDelete
  8. kitak jangan lupak makan ubat...

    ReplyDelete
  9. semoga adhie cepat sembuh.. betul tu, banyakkan minum air kosong..

    ReplyDelete
  10. ramai yang sakit-sakit lepas raya ni.. perut terkejut agaknya tu

    ReplyDelete
  11. banyak ubat...minum aek putih banyak2..hihi embak minum aek bergas ya

    ReplyDelete