!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 25 August 2013

PENCARIAN BLOGLIST SEMPENA KEMERDEKAAN BY MRS MAHADI


Assalammualaikum...


Malam ni selang-seli dengan joined GA dan update entri hehehe... Klik banner atas nak joined... Sepintas lalu aku tengok pemilik blog Mrs Mahadi adalah blogger baru tapi followernya dan mencecah 2++ ..Jom terjah pemilik blog ni sambil join GA dia...

14 comments:

  1. selamat bersegmen dan good luck adhie.. :D

    ReplyDelete
  2. Eira singgah sini..
    Salam Kemerdekaan..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  3. kathy pun join jugak ni adhie..gudluck yer?

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen & slmat petang :)gdluck..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum Adhie, good luck dalam bersegmen kasi jadi top bloglister, yeeaaahhh.

    shopping jap kat Hishop

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama..

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/08/huh-mrs-mahadi-foloow-aku.html

    ReplyDelete
  7. good luck dan selamat bersegmen............

    ReplyDelete
  8. Hai, Nad singgah sini . dari segmen yang sama. Jemput ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih adhie sebab sudi join.. hehe gud luck ! saya followers ke 260.. :D

    ReplyDelete
  10. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu juga ada buat segmen sempena merdeka....tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  11. Terbaiklah, rajin berGA, tahniah. Semoga berjaya.

    ReplyDelete