!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 14 August 2013

CREAMY DURIAN BITES


Assalammulaikum...

Sedih betulkan org beraya aku dah balik bekerja kat Mukah pulak tu.. Malam-malam perut lapar..Nak carik kedai makan pun payah time ni yelah semua orang masih sibuk beraya... Pusing-pusing kat Mukah ada 3 restoran makanan segera Sugarbun, KFC dan Marrybrown yang beroperasi..Bolehlah daripada takder kan nanti pengsan pulak tak makan (walaupun dah kenyang makan ramah-tamah aidilfitri petang tadi hehehe).. Since aku dah lama tak makan kat Marrybrown jadi aku pilih restoran dengan huruf M besar ngan B kecik ni huhuhu....

Ramai orang tak payah cerita memang time macam ni mesti penuh.. Aku orderlah set Chick-A-Licious...nampak plak promo creamy durian bites ni... tapau lah terus side order 3 biji dengan harga RM3.50 kalau beli mana-mana value meals, ala carte plak RM4.50... aku dengan rakusnya tapau 6 biji hehehe... Perrghh sampai rumah memang makan bebola durian tu dulu.. memang tak dinafikan sedap... nampak macam bebola ikan tapi dalam ada isi durian... Sedap sedap dan sedap tu jer mampu aku kata hehehe...Korang cubalah hehehe yelah dan bosan ngan rendang, kari, ketupat time raya ni cuba alih selera sikit...


posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. ..emm sesuatu yg menarik minat sy utk cuba..., kalau beli durian dan buat sendiri amacam ? ...tapi kena lah rasa dulu yg ori ..kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea menarik tu buat macam goreng pisang tapi isi dia durian... :)

      Delete
  2. Replies
    1. mesti cuba ni saya sorang makan sampai 6 biji hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. macam baru promosi jer ni Aiza di Marry Brown

      Delete
  4. alamak Adhie baca tajuk pun is dah rasa dah berlemak berkrim pastu rasa pening-pening sikit kepala nie walaupun belum makan lagi hehehehe, macam crape durian errkkk?

    mambang kuning digi satu untuk adhie.

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau crepe durian tu lembut kulit luarnya...yang ni rangup jer..lepas tu macam cheese isi dia kat dalam

      Delete
  5. belum pernah makan...tapi nampak sangat kekriman nya..

    ReplyDelete
  6. wow nmpk mcm best..kena cuba ni..

    ReplyDelete
  7. yup...tak dapat dinafikan memg nampak cam best je....

    ReplyDelete
  8. Baru ke? Atau saya ni yang ketinggalan. Bolehlah cuba nanti.

    ReplyDelete
  9. dah lama tak singgah marry brown ...baru tahu....kesian saya...huhu

    ReplyDelete
  10. kmk jarang makan di mb...mula2 mb bukak d mukah jak ada makan sia..

    ReplyDelete