!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 3 August 2013

DIA PUN NAK BERAYA

Assalammualaikum...
Mesti ramai yang dah on the way balik bercuti raya... Aku masih lagi mode belum bercuti... Hari ni aku nak mandikan temanku yang kucintai ini... Dia pun nak beraya gak... Kesian 2 bulan lebih tak mandi kereta aku ni... Bagi chance dia nak sambut raya gak ngan kilat-kilat bling bling...

14 comments:

  1. Wah, seronoknya dia. Mesti lepas ni lebih bersemangat.

    ReplyDelete
  2. wah...sama keta..haha kenak keta ktk ruak minyak oww?hehe ngan kmk putih..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah mun kmk turun sibu dari mukah nang 3-4 bar minyak turun heheh

      Delete
    2. yakah...ada kawan kmk k vios juak madah, mgkin sbb laju slow laju slow...hehehe

      Delete
  3. 2bulan tak mandi..wow hebat hebat...ehehe :)

    ReplyDelete
  4. x sabar QAW ya nak bejalan raya. haha

    ReplyDelete
  5. wah..berkilat 1 badan...jom baca...
    http://resipidarihati.blogspot.com/2013/08/e-kad-raya-untuk-vip-blog.html

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum Adhie, cantiknya keta heheh leh drift tak? heheheh, is ada jual sabun kasi berkilat-kilat kena karen short kalau mau silau mata leh buta.

    p/s: shopping hishop satu

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam best jer sabun tu hehehe... kalau drift dah boleh masuk filem Fast and Furios ni hehehe

      Delete
  7. kereta aiza kena mandi selalu sebab kat sini tahap pencemaran tinggi (banyak debu dan asap)..

    ReplyDelete
  8. meluncur di jalanan dengan penuh kilauan...kih2x :p

    ReplyDelete
  9. sesekali dia nak bermanja gak....hehe

    ReplyDelete