!TEMAN-TEMAN BLOG!

Thursday, 29 August 2013

BORONG DVD



Assalammualaikum..

Hari ni berada di Kuching travel atas urusan kerja.. Esok transit Sibu sebelum balik ke Mukah..Bila dah sampai Kuching memang terjah shopping mall lah jawabnya.. Tadi gi kat Speedy Plaza Merdeka sempat borong DVD... Dah ada offer apa lagi angkut semua hehehe.. Dah lama sebenarnya aku nak beli koleksi Desperate Housewives ni... Bila dah ada offer buy 2 free 1 hurmmm tak fikir panjang dah..

Dulu aku memang minat nonton DW di saluran Astro...ada gak season yang aku miss nonton..Jadi balas dendam dengan beli koleksi DVD DW ni... Nanti leh marathon nonton DVD balik Mukah..
posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. Dulu minat juga membeli DVD ni. Tapi sekarang dah kurang dah.

    ReplyDelete
  2. wah...hebatnyer..feveret kathy ni desperate housewives...

    ReplyDelete
  3. Wah.. panjang cerita nk tengok tu ye, tp syoklah x de iklan mcm tengok kt tv :)

    ReplyDelete
  4. wahhh....... rajinnya dia menonton dvd, mama tengok tv pun takde masa.. hihi

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni DVD dah bersawang....xde masa nak tengok. Astro pun xtertengok! huhu

    ReplyDelete
  6. mak aih peminat setia ni d.h.w =) tapi kalau nk lg mudah..ada link yg full downld utk citer ni..

    ReplyDelete
  7. wahh banyak tu, DVD tengok bila ada masa saje, mood tengok tv tiada

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum, tudia punya borong DVD macam balas dendam je Adhie?

    Makan Twistiess jap ngam ngam ngam

    iskandarX.com

    ReplyDelete
  9. Wah peminat DH..kita used to be DH punya follower. Tapi banyak yang miss...

    ReplyDelete