!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 23 August 2013

BILA AKU DAH TUA...

Assalammualaikum... Ni aku dapat satu applikasi baru infonya aku dapat dari blog Mieza Jhaa hehehhe..adoiii tu lah rupa aku pada tahun 2047...diedit menggunakan aplikasi Aging Booth..







posted from Bloggeroid

23 comments:

  1. Replies
    1. hahaha...part mana lah yang hensem kalau dah kedut seribu tu

      Delete
  2. Bena kata mama, atok hensem. Hahaha..

    ReplyDelete
  3. atok hensem gilak eh..hahaha...nak juga buat cam nie..hahaha...lucu tengok :)

    ReplyDelete
  4. haha..tak der la tua lagi tu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedut seribu mcm tu memang dah tualah kiranya

      Delete
  5. Tak makan tua..not bad..kalau 34 tahun lagi macam ni..ok aje..

    ReplyDelete
  6. takut nak buat kat diri sendiri guna aging booth..hahaha

    ReplyDelete
  7. amboi,terus rasa nak install app ni,hehee ^_^
    nak tengok diri sendiri tua cne :)

    ReplyDelete
  8. masi kacak juak... wakakaka...

    ReplyDelete
  9. anak saya yang twin tu pernah buat dan upload di FB....kelakar ler.....

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum Adhie, aik awet muda sunggah bukan nampak tua tapi nampak lagi muda lah isk isk isk bagus betul effect tu kan?

    is tengok wayang jap kat GSC.

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  11. hahha..
    atuk hot ler ni kt kampung nnti..
    boleh tu wat frame:)

    ReplyDelete
  12. haha kmk dah cuba juak..terkejut kmk nangga muka kedirik

    ReplyDelete