!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 25 August 2013

DIA DAH JADI IBU



Assalammualaikum..

Terkejut aku bila aku sampai rumah si Zara dah melahirkan 4 ekor anak. Aku pun tak expect Zara jadi ibu dalam masa terdekat ni... 3 ekor warna hitam dan seekor lagi warna kelabu.. Sebenarnya ni kali kedua Zara melahirkan.. cuma anak-anak yang dilahirkan kali pertama tak survive... Sedih gak.. Tapi kali ni dia dah jadi ibu lagi... Happy sangat...

Nampaknya bertambah lagi keluarga kucing aku ni... Aku tak decide lagi nama baby kitten ni.... Tunggu sampai 3 bulan huhuhu...
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. Tahniah! Cantiknya. Saya dulu bela kucing juga. Tapi dah hilang entah ke mana.

    ReplyDelete
  2. wah...mesti nama dia gempak nanti..hehehehe.

    ReplyDelete
  3. mintak sekok ya...kejawak gilak upa...hihi...

    ReplyDelete
  4. he3 comel je kucing 2 =) pndai bro jga..Alhamdulillah murah rzeki org kata

    ReplyDelete
  5. cantek aih...kmk pun nak carik pusak parsi kinek...
    hihi

    ReplyDelete
  6. cantiknya... tapi sayang.. mama takut kucing... :(

    ReplyDelete