!TEMAN-TEMAN BLOG!

Wednesday, 14 August 2013

KEMBALI BERTUGAS

Assalammualaikum..
Seminggu dah syawal berlalu tapi masih ramai saudara mara dan kawan-kawan yang datang berkunjung ke rumah sempena Aidilfitri... Tahun ni aku dgn family memang beraya kat Sibu... Niat nak balik kampung ayah aku di Igan pun ditangguhkan sebab ramai yang datang berkunjung ke rumah kami tahun ni... sampai pukul 12 tengah malam baru close door...tapi memang seronok sebab jumpa ngan saudara dan kawan yang dah lama tak jumpa...
Hari ni dah mula bekerja jadi blurr kejap depan komputer..tak tau mana nak mula..  lagipun aku berangkat dari Sibu jam 530 pagi terus ke Mukah masuk pejabat... Tuan Boss pub masih bercuti...hehehe pejabat masih senyap sunyi rasa macam nak cuti plak...tapi aku dah janji ngan Tuan Boss aku cuti tak lama yelah dia takut takder orang take care office...
Bagi yang masih bercuti tu selamat bercuti...Makan kena jaga huhuhu.. aku dah start masuk gym balik...berat dah naik sikit lepas raya ni....makanan melimpah ruah open house sana sini... Selamat hari raya utk korang semua...
KERJA KERJA


KEMBALI KE GYM

11 comments:

  1. selamat kembali bekerja adhie.. raya dah banyak makan, elok keluarkan peluh di gym..

    ReplyDelete
  2. rasa lemau je nk start keje..mood raya lagi nie..

    ReplyDelete
  3. Selamat kembali bertugas. Saya belum lagi. Minggu depan baru mula. Tak tahulah, bila cuti lama rasa malas pula.

    ReplyDelete
  4. nang best la meriah camya.. ctok x berapa glak..

    ReplyDelete
  5. Baru beberapa hari raya dah naik berat...Hmmm memang kes berat hehe

    ReplyDelete
  6. he3 mood raya lg neh..slmat bekerja

    ReplyDelete
  7. kmk bok aritok kembali bekerja..hihi ari pertama kerja..urghhh malas

    ReplyDelete