!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 23 August 2013

RINDU DENDAM



Assalammualaikum...

Walaweiii rindu dendam.. betul aku rindu nak blogwalking geng-geng bloggers nak tau apa cerita korang semua... masih ada yang open house ker?..

Ptg tadi sempatlah gak bloghopping beberapa blog...Malam ni nak balas rindu dendam kat korang yang terjah blog aku yang MC beberapa hari lepas raya... Korang tunggu yer... Malam ni aku tak makan malam aku kasi hadam peanut butter sandwich tu... mood nak makan berat-berat belum ada huhuhu aku takut nanti perut aku terkejut lagi macam hari tu...
posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. hohoho,.. kami tunggu cik adhie punya... mama suke betul lah makan biskut peanut butter tu. lagi cicah dengan air teh suam.. pehh!!!.. tapi sekarang perut dah kenyang lah, makan masak lodeh mama tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bestnya mama ada masak lodeh...tapau hantar kat sarawak ni sebungkus hehehe

      Delete
  2. Assalammualaikum Adhie, yaaaa rindu dendan blogshopping yer? jom mkan twisties dengan is sambil2 kita terjah blog kawan-kawan.

    twisties bbq perrghhh menjilat jari nie,

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  3. makan biskut jer ker malam-malam nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beberapa hari tak makan sebab demam...hanya makan oat jer..slow-slow takut perut terkejut...baru baik dari demam

      Delete
  4. kathy pun suka biskut peanut butter...

    ReplyDelete
  5. aiza suka makan biskut tu juga.. semoga adhie dah sembuh..

    ReplyDelete
  6. kmk makan roti ya juak tapi warna pink...cheese....adehhhhh...semoga cepat sembuh

    ReplyDelete