!TEMAN-TEMAN BLOG!

Friday, 30 August 2013

ME"WI-FI" DAN MENGOPI DI STARBUCKS


Assalammualaikum...

Sekarang tengah tunggu fligth balik ke Sibu.. Lusa drive balik ke Mukah... Isnin turun lagi ke Kuching... Abis duit majikan aku aku kerjakan untuk travelling huhuhuhuhu.... Lama dah tak melepak kat Starbucks lagi pun kat sini ada wi-fi free so bolehlah jenguk-jenguk blog kejap... Tu kat netbook tu korang boleh teka blog sapa aku tengah terjah sekarang ni huhuhuhu... Bloggers femes Sarawak...saper lagi kalau bukan Cik Akak yang yang awesome hehehe... 

Kalau melepak kat starbucks ni aku suka Java Chips, Caramel Machiato, Green Tea latte dan Americano... Americano aku suka letak perisa vanilla kat dalam..Perisa tu boleh ambik free jer kat kaunter layan diri, ada perisa vanilla dan coklat yang korang boleh tabur sesuka hati hehehe dah free kan... Flight lambat lagi so melepak dulu sambil charging phone... Badan aku ni pun dah penat sebenarnya...Lama dah tak ke spa...Perlu release stress sekali-sekala...Kalau stress sangat nanti payah pulak nak buat kerja...

SALAM KEMERDEKAAN BUAT SEMUA BLOGGERS...

14 comments:

  1. Berehat sambil minum-minum. Seronok ni.

    Salam kemerdekaan.

    ReplyDelete
  2. Berehat sambil minum-minum. Seronok ni.

    Salam kemerdekaan.

    ReplyDelete
  3. wah-wah pakcik kite...hahaha.....alamak siap ngan gambar cik akak sia eh....serius segan...hahaha

    santainya...hihi.....rindok hati kitak yang pakcik adhie

    ReplyDelete
  4. bestnya.. pegi cuti2 malaysia eh? ;)

    ReplyDelete
  5. Mahal kopi kat starbucks.. Huhu

    ReplyDelete
  6. sorang2 je ke bro adhie?? he3 blnja la ambe sma =) smoga perjalanan selamat..Salam kemerdekaan..

    ReplyDelete
  7. Hehehe tudia semua jenih kppi dan sneak leh hafal tu kekeke,

    makan twisties lagi

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  8. hehehehehe..glamer la blogger femes aka cik akak tu yer adhie..hehehe..

    ReplyDelete
  9. selamat hari merdeka & terima kasih for the baby bear

    http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/08/rezeki-blog-baby-bear-dari-blog-adhie.html

    ReplyDelete
  10. emmm patut la dia suruh hadiahkan mamaD rawatan spa.....mcm mana ok ?

    ReplyDelete
  11. salam kemerdekaan adhie.. jika ada masa manjakan diri dengan spa..

    ReplyDelete
  12. lama tak jumpa ye....semoga sihat....ada masa singgah blog saya ye...

    ReplyDelete