!TEMAN-TEMAN BLOG!

Tuesday, 11 June 2013

Blogger BeautifulNara Dirompak, BMW Dikebas Penyamun

Assalammualaikum wbt.

Berita ni memang mengejutkan bagi peminat dan pembaca blog BeautifulNara. Pemilik blogger ini telah dirompak dan kejadian berlaku di Aman Puteri dan keretanya BMW turut dilarikan perompak semasa kejadian.

Berita penuh kat bawah :-

SUNGAI BULOH - Seorang blogger portal hiburan BeautifulNara atau nama sebenar Nazuwan Ahmad kerugian kira-kira RM350, 000 apabila kereta BMW miliknya dilarikan 3 penjenayah di kawasan Aman Puteri, di sini petang semalam.

Nazuwan berkata, ketika kejadian kira-kira 2.10 petang, dia bersama isteri, Fadzlin Zulkiflee dan seorang anak mereka sedang melihat kerja ubahsuai rumah yang baru dibeli di kawasan berkenaan.

Katanya, tiba-tiba datang kereta Perodua MyVi hitam, meluru ke arah mereka sekeluarga dan 3 lelaki bertopeng mengeluarkan parang.

"Penjenayah mengugut saya dengan parang, mengambil duit RM30 di dalam beg duit dan melarikan kereta BMW 3 Siri berwarna putih plat no WWM 7040".

"Saya sangat gementar dan bimbang dicederakan oleh lelaki itu. Saya tergamam dan terus memberikan apa sahaja yang diminta oleh mereka. Saya rasa mereka memang dah jadikan kereta itu sebagai sasaran," katanya.

Beliau berkata, mereka sekeluarga selamat dan telah membuat laporan polis di Balai Polis Sungai Pelong, Kuang.

Katanya, sesiapa yang terlihat atau mempunyai maklumat berhubung keretanya, boleh menghubungi beliau di talian 017-26878341.

No comments:

Post a Comment