!TEMAN-TEMAN BLOG!

Saturday, 8 June 2013

Giveaway I Love You Chocolate


Assalammualaikum wbt..teruja tengok coklat ni..
.memang aku peminat tegar coklat apa lagi terus aku join :D





SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like page blog ni
2) Follow sponsor dan like pages
3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner kat atas dan link kan ke entry ini, pastu letak link penyertaan di komen entry ini sahaja.
4) TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*

FOLLOW SPONSOR*satu je*

1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah)
2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri!
3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja.
4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random

8 comments:

  1. dr segmen sama. jemput dtg blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...terima kasih singgah yer...

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. saya dah singgah
    http://www.ahmad-amiruddin.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah...singgah2 lah selalu :D

      Delete
  4. hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
  5. dAtang berkunjung dari segmen yang same..http://acikliena.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...terima kasih menjenguk kat blog yang tak seberapa ni

      Delete