!TEMAN-TEMAN BLOG!

Sunday, 16 June 2013

SENTIASA INGATI AKU - KHALEEK FAKERNI



Assalammualaikum
Tiba-tiba datang rasa mode jiwang. Aku teringat kat satu lagu Amr Diab Khaleek Fakerni yang bermaksud Sentiasa Ingati Aku lebih kuranglah kot maksudnya hehehe...Kalau masa belajar kat U dulu lagu-lagu arab  kira famous lah, tambahan plak aku amek Subject Bahasa Kedua - Arab hehehe...Tapi sampai sekarang tak berapa fasih arab ni, setakat bagi direction dalam bahasa Arab tu bolehlah kowt..tapi still gagap jugak.... Layan jerlah lagu ni, ada substitles so bolehlah paham kan...




2 comments:

  1. wah...terbaiklah...min dah pandai bahasa arab tok...
    cik akak tak belajar bahasa arab...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sekdalah pandey pun Cik Akak...sikit-sikit ya pun dah lupak hehehe...
      Khaifahalak? Ismie Adhie...thasharafna....

      Delete